Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5 yıl önce transfer oldum 2 embriyo konulduMerhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
Bugün gorusmeye gittim tek embriyo trnsferi yapiliyormuş cogul gebelik riskini kaldirmwk icinBen 5 yıl önce transfer oldum 2 embriyo konuldu
3 transfer geçti başımdan üçünde de çift embriyo transfer edildi. Bende yumurta rezerv azlığı olduğu için de olabilir bilemiyorum.Merhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
Anladım tamamdir tesekkur ederm. Umarim hamile.olmussunuzdur3 transfer geçti başımdan üçünde de çift embriyo transfer edildi. Bende yumurta rezerv azlığı olduğu için de olabilir bilemiyorum.
İrenbeyi tercih etme sebebiniz nedir hangi doktora gidiceksinizMerhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
arkadaslarim tavsiye etti. Ümit hanim ve alper bey varmis. Ön gorusme yaptim sadeceİrenbeyi tercih etme sebebiniz nedir hangi doktora gidiceksiniz
Smyrna art ve tavmergende duydum. Cok kararsizim.İrenbeyi tercih etme sebebiniz nedir hangi doktora gidiceksiniz
Tavsiye eden arkadaşlarınız ilktemi pozitif haberlerini almışSmyrna art ve tavmergende duydum. Cok kararsizim.
İrenbe ve diğer merkezlerde transfer oldum hrp çift embriyo konuldu tani yanlış bilgilendirmeyelim sizin özel durumunuz vardır belkiBugün gorusmeye gittim tek embriyo trnsferi yapiliyormuş cogul gebelik riskini kaldirmwk icin
Kimi ilkte kimi 2.deTavsiye eden arkadaşlarınız ilktemi pozitif haberlerini almış
Anladm canm teşekkürler bende 3. Tup bebek denememi yapicamda Bi soruyum dedm konunu gorunceKimi ilkte kimi 2.de
irenbe cok cok eski biryer. Ortalama zaten her merkezin fiyati yakin 100 120 arası. Bende pcos var esimde birsey yok. 1.5.yildir olmuyirAnladm canm teşekkürler bende 3. Tup bebek denememi yapicamda Bi soruyum dedm konunu gorunce
Benimkide o civar tuttu canm bu tedavi zaten benim tuplerim tikaliydi ilki tutmadı bu kimyasal gbi bisey oldu benmde geriye embriyo kalmıyor demekki yumurtalarmda kalitesizlik var diye düşünüyorum. Bi sonrakine başlamadan Bi 3 ay takviye kullanmayı düşünüyorumirenbe cok cok eski biryer. Ortalama zaten her merkezin fiyati yakin 100 120 arası. Bende pcos var esimde birsey yok. 1.5.yildir olmuyir
Siz nerde yaptrdnz acaba insallaj tutar.Benimkide o civar tuttu canm bu tedavi zaten benim tuplerim tikaliydi ilki tutmadı bu kimyasal gbi bisey oldu benmde geriye embriyo kalmıyor demekki yumurtalarmda kalitesizlik var diye düşünüyorum. Bi sonrakine başlamadan Bi 3 ay takviye kullanmayı düşünüyorum
Medical park funda göde canmSiz nerde yaptrdnz acaba insallaj tutar.
Aaa o doktor cok iyi dediler. Suan torbalidaymisMedical park funda göde canm
SÜper ne zaman tedavi oldunuz pekiBen ümit hanımda tedavi oldum. Kesinlikle tavsiye ederim, bana iki embriyo transfer edildi ama doktorlar tek embriyoyu tercih ediyor çünkü çoğul gebelik kanama, erken doğum vb konularda tehlikeli ama yaş, sosyal durum gibi sebepler etken embriyo sayısına bence. Diğer merkezleri de söylemişsiniz, laboratuvar açısından kesinlikle İrenbe derim
Bir de fiyati degisiyormu ordaki doktorların. Kime muayene olduysaniz o mu yapiyor tedaviyi. Ilk muayeneden sonra ucret veriliyor sonrakinden aliniyormu? Ne kadara mal oldu bilgi verirmsnz rica etsemBen ümit hanımda tedavi oldum. Kesinlikle tavsiye ederim, bana iki embriyo transfer edildi ama doktorlar tek embriyoyu tercih ediyor çünkü çoğul gebelik kanama, erken doğum vb konularda tehlikeli ama yaş, sosyal durum gibi sebepler etken embriyo sayısına bence. Diğer merkezleri de söylemişsiniz, laboratuvar açısından kesinlikle İrenbe derim