İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

Cheftoph seramik

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 199
  • image.jpg
    image.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 193
Baharat takımı almak hiç bu kadar zor olmamıştır heralde kızlar inanılmaz kararsızım ya içinde ne olduğu görünsün yada üstünde yazsın istiyorum içinde ne olduğu birde standı olsun diyorum ama bi türlü istediğim gibi bi baharat takımı bulamadım instagramda cam boyama kavanozlar gördüm üzeri yazılı çok şık ama ne kadar kullanışlı olur yıkanınca bozulurmu bilemedim siz neler aldınız yardım edinnnn

Taç bambu bornoz setim ve home sweet home indiriminden yakaladığım salon takımı ve bornozum taçtan takım aldım ama görünce dayanamadım benimki mürdüm renk baş havlusuyla beraber mudoda görüp hayran kaldığım tuzluk biberliği de alıverdim vee biev cheftoph 20 cm tava
image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Sabah internetten sipariş verdiğim cicilerim gelmesi için sabırsızlanıyorum Cam boyama baharatlık yaptırıyorum altılı küçük kaşıkları onun için aldım
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 177
Çeyizimin en önemli parçalarından ikisini aldım bu akşam ilki süpürgem hep düşündüğüm dyson dc37 animal turbine, ütüm tefal fv9650. Vee eve gelir gelmez süpürgemi denedim annemin daha bugün süpürdüğü yeni yıkanan halısından neler çıktı bi bilseniz kadıncağız görünce şok oldu içi gitti yani kesinlikle süpürge alıncaksa dyson alınmalı biraz pahalı ama kuruşuna kadar hakediyo
image.jpg
image.jpg
birazda tantitoni alışverişi yaptım gitmişken
image.jpg
image.jpg
vee english home tabiiki
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Cok güzeler hepsi canım dyson benimde aklimda var olan supurge insaAllah banada almak nasip okur canım
Canım sağol inşallah alırsın dyson gerçekten mükemmel bi makine araştırdığıma değmiş yapılan kullanıcı yorumları bir bir doğru test ettim onayladım inşallah alırsın

X