- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
- Konu Sahibi zikrininiremi
Selam kızlarr ! Bir süredir takip ettiğim, çeyiz hazırlığı aşamasında bolca faydası dokunan kadınlar kulübünden aldığım ilhamla bende çeyizim için birşeyler almayı başardım :) Kolay mı oldu derseniz bir hayli zor oldu... Araştırmak, gezmek isteyen bir süreç ama yarimin de yardımıyla bütün alışveriş merkezlerini ve internet sitelerini dolaşarak bunları aldık. Sizlerinde öneri ve yorumlarını bekliyorum :)
12 kişilik misafir takımı, 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı takımı, çelik tencere seti( düdüklü, cezve seti, çaydanlık) KORKMAZ'dan aldım 2250 lira + 25 parça 12 kişilik misafir bardak takımı hediyeli.
Karaca country serisi kahvaltı takımım, günlük yemek takımım, katlı kurabiyeliğim ve kek fanusum :)
6 kişilik Çatal-kaşık-bıçak takımı da KARACADAN ...
English Home nevresim(pike) takımlarım
devamı varr...
12 kişilik misafir takımı, 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı takımı, çelik tencere seti( düdüklü, cezve seti, çaydanlık) KORKMAZ'dan aldım 2250 lira + 25 parça 12 kişilik misafir bardak takımı hediyeli.
Karaca country serisi kahvaltı takımım, günlük yemek takımım, katlı kurabiyeliğim ve kek fanusum :)
6 kişilik Çatal-kaşık-bıçak takımı da KARACADAN ...
English Home nevresim(pike) takımlarım
devamı varr...