Irem Derici Revizyon Doktoru Kim?

F95

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
11
1
286
İstanbul
Irem Derici’nin 3. Burun ameliyatini yapan doktor kim?

Bunun haricinde 3.ye burnunu yaptirmis olup doktorundan memnun kalan varsa lutfen yazin.

Kafama koydum ameliyati ama bu sefer cok iyi arastiracagim. Cok riskli bir ameliyat aslinda ve cok endiselerim var.

Deneyimlerinizi paylasin lutfen. (Istanbul)

Herkes tural fettulayev diyor.Benim ameliyat olalı 9 ay oldu çok acıyor hala burnum..Ben de revizyonumu turala olmak istiyorum

Çok kötü ya valla hayat burun ameliyatından sonra iğrençlesti. Burun uzmanı oldum resmen ....Araştırma yapmaktan da bıktım . Sen 2.revizyonunu kime oldun ?Burnunda nekroz olup turala ameliyat olmuş çok memnun olan var .Kadının fotoğraflarını özelden atabilirim ama hicbir şeyin garantisi yok

Tural hocanın revizyon fiyatını biliyor musunuz acaba? Furkan Karaloğlu var bir de Ankara’da revizyonda başarılı işleri var. Ben de revizyon için araştırma halindeyim

4. Ameliyatımı oldum. Konumu istersen oku

Arkadaşlar merhaba ben de 3 hafta oldum olalı. Eski burnum bayağı kemerli, sola eğikti. Genel anlamda beğendigimi söyleyebilirim ama bu salı bantları çıktığında burun ucunun hemen üstünde hafif çıkıntı var ama yumuşak dokununca bastırınca içe giriyor ödem mı kemik mi emin olamıyorum sıze birkaç fotoğraf aticam lütfen yorumlar mısınız? BI hafta sonra randevum var doktoruma soracağım

Arkadaşlar merhaba ben de 3 hafta oldum olalı. Eski burnum bayağı kemerli, sola eğikti. Genel anlamda beğendigimi söyleyebilirim ama bu salı bantları çıktığında burun ucunun hemen üstünde hafif çıkıntı var ama yumuşak dokununca bastırınca içe giriyor ödem mı kemik mi emin olamıyorum sıze birkaç fotoğraf aticam lütfen yorumlar mısınız? BI hafta sonra randevum var doktoruma soracağım

1.resim sağ ilk çıktığı an,sol sabah çektim

2. Resim : önce sonra yan profil

3.rssim dün
4. Resim sağ sol profil yeni

Eklentiler

• InCollage_20250223_135001959.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250221_100439.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2025-02-21-09-57-22-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20250220_134442.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 48
  • InCollage_20250220_101316579.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
Önden ve yan profil geçen hafta ve bugün

Eklentiler

• IMG_20250223_161144.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250221_120614.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250221_100700.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 53
Muhtemelen ödem değil ama endişelenmeyin gerekirse tekrar törpü yapabilir.

Önden ve yan profil geçen hafta ve bugün
Muhtemelen ödem değil ama endişelenmeyin gerekirse tekrar törpü yapabilir.
Bana da öyle geliyor ama elimle bastırdığı da acımıyor düzleşiyor,hiç darbe almadım eski haline göre bayagi iyi peki siz tecrübeli biri gibisiniz bu daha büyümez dimi eğer ödem değilse ve dışarıdan üçüncü göz olarak çok belirgin mı

Eskisine göre iyi evet ama bu kadar törpü yapabilmiş olabilir başka sorunlar çıkmaması adına. Ben fark ediyorum çünkü kusursuz burun seviyorum bazısı var hiç takılmaz. Büyümez diyemem ödemeler indikçe daha belirgin olabiliyor dediğim gibi önceden çok hacimli olduğunda böyle torpulemede sorunlar çıkıyor. Aynı seyleri yaşadım bende.

Anlıyorum evet belki çökme ihtimali düşündü o daha belirgin olurdu bilerek yaptığını düşünmek istemiyorum bende ve farkediyorum , kusuru gidermek için ameliyat oluyor insan neden kusurlu kalsın. Siz sonra ne yaptınız peki

Tekrar törpü yaptırdım doktoruma. Bazıları şanslı oluyor tek seferde süper burna sahip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…