İran kırması 2 aylık kedilerime yuva arıyorum

katnissa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
17
1
Merhabalar.İran kızım Bıdık bize 5 yavru verdi ve hepsi birbirinden güzel.Şu anda evimde 5 kedi oldu ve zor durumdayım.
İyi bakacağına inanan, kedimi iki üç gün sonra sokağa atmayacak, ve en önemlisi hayvana değer veren sahipler arıyorum

Evim Eryaman / Ankara'da. İlgilileri bekliyorum.Teşekkürler
mafoldumben

Eklentiler

• $Rabbitish_Cat_by_MoonCakeA.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $Miko_by_MoonCakeA.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $Kitten_Family_by_MoonCakeA.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 83
  • $Miko5_by_MoonCakeA.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $Pisicik_III_by_MoonCakeA (1).jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
merhaba ben ıstanbuldan seslenıyorum kedıler hala duruyomu bu mavı gozlu sarı olanı almak ısterım ege rılgılenırsenız lutfen cevapp

çok tatlılar bıcır bıcır maşallahbenim buzlar kraliçesi kızım istese hiç düşünmeden sahip olmak isterdim evde kendinden hariç hiçbir hayvava hoş bakmıyor o kadar çok denedimki olmadı alışmıyor en sonunda veterinerim bana hiç uğraşma artık kimi kedileri ne yaparsan yap evde başka bir kediye yada köpeğe alıştıramazsın böyle durumlarda var dedi..ama varya o kadar cok isterdimki kabul etmesini..o zaman evimde kaç tane kediş olurdu bilmem kıyamaz alırdım çünkü..inşallah bu tatlılar çok güvende ve çokta mutlu bir yuvada sahipli sahipli büyürler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…