Acil sahiplendirmem gereken 3 ufaklık var , yardımcı olur musunuz ?

Bu güzellikleri ayakkabı kutusunda çöpe mi atmışlar 😡 Allah herkesin gönlüne önce merhamet versin ya. Nasıl kiyilip atılır ki bu tatlililar. İnşallah hepsinin güzel yuvası olur

Bu güzellikleri ayakkabı kutusunda çöpe mi atmışlar 😡 Allah herkesin gönlüne önce merhamet versin ya. Nasıl kiyilip atılır ki bu tatlililar. İnşallah hepsinin güzel yuvası olur
ya bir de görseniz suyun içinde komple ıslak , gözleri açılmamış her tarafları çer çöp pislik dolu haldeydiler . Burda bir katta inanılmaz derecede acı acı miyavlayan bir kedi vardı biz yavruları bulduktan bir süre sonra da devam edip sesi kesilmişti , muhtemelen bu kedinin yavruları ama kimsey gidip de sen attın diyemiyoruz zaten desekte bu şekilde çöpe atmış bir insandan merhamet beklemek de saçma olur . İnsan gibi getirip koysa eyvallah ama böyle şeyleri yapıp nasıl kafalarını yastığa koyabiliyorlar bilemiyorum .

ya bir de görseniz suyun içinde komple ıslak , gözleri açılmamış her tarafları çer çöp pislik dolu haldeydiler . Burda bir katta inanılmaz derecede acı acı miyavlayan bir kedi vardı biz yavruları bulduktan bir süre sonra da devam edip sesi kesilmişti , muhtemelen bu kedinin yavruları ama kimsey gidip de sen attın diyemiyoruz zaten desekte bu şekilde çöpe atmış bir insandan merhamet beklemek de saçma olur . İnsan gibi getirip koysa eyvallah ama böyle şeyleri yapıp nasıl kafalarını yastığa koyabiliyorlar bilemiyorum .
Çok kotu şeyler yazmak istiyorum ama Allah onları bildiği yapsın. Kendi pislikleri de bogulsunlar 😡

Çok kotu şeyler yazmak istiyorum ama Allah onları bildiği yapsın. Kendi pislikleri de bogulsunlar 😡
bu kurtardığım kaçıncı can bir bilseniz ama ilk kez çöpten aldığım oluyor , burası iyi insanları olan bir semt aslında ama binalar değiştikçe çevre ve insanlar da değişiyor maalesef , bazılarıyla kavgaya kadar gidiyor iş ve korkuyorum ufaklıklara bir zarar gelir diye her gün haberlerde izlediklerimiz malum . Güvenilir bir yer bulamazsam ya köye götürecek hanımefendi alırsa ona teslim edeceğim ya da iyi bir barınakla iletişime geçip oraya bırakacağım , evim apartman dairesi olmasa evim zaten hayvan cenneti gibi papağanım var muhabbet kuşum var 4 tane de kedim var , biri böbrek hastası oldu yaşından dolayı onunda tedavisi oluyor git gel , ufaklıklar çok küçük çok ilgi istiyolar onlar , pandemide zaten işsiz kaldık ama şimdi çalışıyoruz hepsine de yetişemiyorum çok da üzülüyorum bu duruma . Bu mübarek bayram günlerinde tek istediğim sıcacık yuvaları olmaları :)

Keşke Konya'da olsaydiniz... 🙁 Erkek yavru kedi ariyordum. Konunuzu sonuna kadar heyecanla okudum, acaba hangi sehir yazacak diye merakla baktim. Ama ayni sehirde degiliz...
İyi insanlarla mutlu hayatlari olsun umarim.

X