Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler bi de orada şansımızı deneyelim .Öyle çok takip ettiğim hesap yok ama barinak_meleği var instagramda ona yazın bi isterseniz belki yardımcı olabilir.
ya bir de görseniz suyun içinde komple ıslak , gözleri açılmamış her tarafları çer çöp pislik dolu haldeydiler . Burda bir katta inanılmaz derecede acı acı miyavlayan bir kedi vardı biz yavruları bulduktan bir süre sonra da devam edip sesi kesilmişti , muhtemelen bu kedinin yavruları ama kimsey gidip de sen attın diyemiyoruz zaten desekte bu şekilde çöpe atmış bir insandan merhamet beklemek de saçma olur . İnsan gibi getirip koysa eyvallah ama böyle şeyleri yapıp nasıl kafalarını yastığa koyabiliyorlar bilemiyorum .Bu güzellikleri ayakkabı kutusunda çöpe mi atmışlar Allah herkesin gönlüne önce merhamet versin ya. Nasıl kiyilip atılır ki bu tatlililar. İnşallah hepsinin güzel yuvası olur
Çok kotu şeyler yazmak istiyorum ama Allah onları bildiği yapsın. Kendi pislikleri de bogulsunlarya bir de görseniz suyun içinde komple ıslak , gözleri açılmamış her tarafları çer çöp pislik dolu haldeydiler . Burda bir katta inanılmaz derecede acı acı miyavlayan bir kedi vardı biz yavruları bulduktan bir süre sonra da devam edip sesi kesilmişti , muhtemelen bu kedinin yavruları ama kimsey gidip de sen attın diyemiyoruz zaten desekte bu şekilde çöpe atmış bir insandan merhamet beklemek de saçma olur . İnsan gibi getirip koysa eyvallah ama böyle şeyleri yapıp nasıl kafalarını yastığa koyabiliyorlar bilemiyorum .
bu kurtardığım kaçıncı can bir bilseniz ama ilk kez çöpten aldığım oluyor , burası iyi insanları olan bir semt aslında ama binalar değiştikçe çevre ve insanlar da değişiyor maalesef , bazılarıyla kavgaya kadar gidiyor iş ve korkuyorum ufaklıklara bir zarar gelir diye her gün haberlerde izlediklerimiz malum . Güvenilir bir yer bulamazsam ya köye götürecek hanımefendi alırsa ona teslim edeceğim ya da iyi bir barınakla iletişime geçip oraya bırakacağım , evim apartman dairesi olmasa evim zaten hayvan cenneti gibi papağanım var muhabbet kuşum var 4 tane de kedim var , biri böbrek hastası oldu yaşından dolayı onunda tedavisi oluyor git gel , ufaklıklar çok küçük çok ilgi istiyolar onlar , pandemide zaten işsiz kaldık ama şimdi çalışıyoruz hepsine de yetişemiyorum çok da üzülüyorum bu duruma . Bu mübarek bayram günlerinde tek istediğim sıcacık yuvaları olmaları :)Çok kotu şeyler yazmak istiyorum ama Allah onları bildiği yapsın. Kendi pislikleri de bogulsunlar