arkadaşlar, 16 aylık bir bebeğim var ve evde beslediğim 4 yaşında gri renkli iran kedim var. oğlum yürümeye başladığından beri kediyi sevmeye çalışıyo kendince ama aslında zavallı hayvana işkence yapmaktan başka birşey yapmıyo bende çok üzülüyorum ve ona sahip çıkacak kedi sever bir aileye vermek istiyorum. kedim çok uysal ve sakin sağı solu tırmalamak gibi huyu yok. o evdeyken haşerat mümkün değil evde dolaşamaz. kedimi alacak aileye tüm eşyalarınıda vereceğim. ( kum havuzu, kum temizleme küreği, mama kabı, tırmalama ağacı, tarağı, taşıma çantası) aşıları düzenli yapıldı. sağlık sorunu yok. hazır mama dışında birşey yemez. kısırlaştırılmış. kedi severlerden acil cevap bekliyorum
çünkü artık kedimi hep kapalı tutmak zorundayım ve kapalı kaldıkça depresyona giriyo. sadece oğlum uyuduğu zamanlar dolaşabiliyo evde zavallı. isteyene resimlerini mail atarım. istanbul tuzladayım. şehir dışı talepleri kedimin sağlığı için kabul edemeyeceğim. çünkü hiç bir firma hayvan taşımayı kabul etmiyo bayıltılması şartı ile kabul ediyorlar bende asla bayıltılmasını istemiyorum. acil cevaplarınızı bekliyorum ilknurbildin@hotmail.com
çünkü artık kedimi hep kapalı tutmak zorundayım ve kapalı kaldıkça depresyona giriyo. sadece oğlum uyuduğu zamanlar dolaşabiliyo evde zavallı. isteyene resimlerini mail atarım. istanbul tuzladayım. şehir dışı talepleri kedimin sağlığı için kabul edemeyeceğim. çünkü hiç bir firma hayvan taşımayı kabul etmiyo bayıltılması şartı ile kabul ediyorlar bende asla bayıltılmasını istemiyorum. acil cevaplarınızı bekliyorum ilknurbildin@hotmail.com