İradesiz şişko

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba bayanlar ben 15 ay once dogum yaptim ve kilolarimi veremiyorm cunku irademe yeniliyorm nasil aşabilirim ben bu durumu etrafimda dogum yapip hemen eski fiziklerine kavusanlari kiskaniyorm. Şu halimden hiiic mutlu degilim ama hala bi caba sarfedemiyorm aynaya bakasim gelmiyo. Bu arada boyum 1.70 kilom 83 bayanlar bana tavsiyelerinizi yazabilirmisinz. Benim en buyuk skntim stres olunca cikolata abur cubur yemek vazgecmem lazim. Yardimlarinizi tavsiyelerinizi bekliyorm.

Canim şişman degilsinki sen

Sadece azcık balık etlisin
Boyuna göre kilon çok çok değil

Abur cuburu bıraksaniz zaten zayiflar siniz. Bende iradesizim önce 10 kilo verdim son 1 senedir tekrar alınca kendi kendime yemin ettim ( yemin bozmaktan çok korkan biriyim ) akşam 6 sonra sadece sıvı alıyorum ekmeği en aza indirdim. Yemeklerde de her zaman çorba ile başladım ve dinlenerek yedim bol su içtim ve yesilcay bu şekilde 2 ayda 7 kilo verdim
Cok yavaş kilo veren biriyim. Polikistik overden dolayı

Bende mi yemin etsem napsam oruc mu tutsam bilmiuorm ama oglum 15 aylik emziriyorm

Offff yaramı deştiniz bende 6 ay önce Doğum yaptım hala Doğuma girdiğim kilodayım çok çok moralim bozuluyor kendime baktıkça, bir ara diyetisyene başladım ama o Onbeş gün içinde sütüm azaldı ve bebeğim hiçkilo almadı bende diyetisyeni bıraktım iki buçuk kilo vermiştim Onu da geri aldım şuan çok kötü hissediyorum kendimi tıpkı hamile gibi göbeğim aynen duruyor nasıl hiç kilo veremedim karnım toplanmadı anlayamıyorum

Kiyamam sen bence biraz daha sabret bebegin daha cok kucuk o yeterki saglikli olsun doysun. Ama iste diger anneler nasil iradeliler ya ben neden yapamiyormmm

Çikolatadan vazgeçemiyorsanız kaliteli ve kakao oranı yüksek olanlardan alın daha azıyla tatlıya doyarsınız. Abur cuburu kesmekte zorlanıyorsanız yani siz de benim gibi ille birşeyler yemek ieteyenlerdenseniz bari hazır ya da paketli şeyler yemeyin. Esmer undan pığaçalar yapın kendinize ya da yufkayı fırınlayarak patatesi gene fırında kızartarak kendi abur cuburlarınızı yapın daha az kalori alır daha sağlıklı yemiş olursunuz. Zaten kilonuz da çok aşırı değil biraz da hareketle verirsiniz diye düşünüyorum

Bende mi yemin etsem napsam oruc mu tutsam bilmiuorm ama oglum 15 aylik emziriyorm
Emzirdiginiz için oruç tutmak pek mantıklı degil ama mesela eve Abur cubur almayın bu hem.sjze hem bebeğinize zararlı. Beyaz ekmeği kesin onun yerine tam tahlili ekmek alin. 6 öğün beslenin ve porsiyon ölçümü yapın. Salata Her yemeğin yanına yapın mesela. Yoğurt özellikle çok faydalı metobolizmayi hızlandırıyor ve tarcin tüketin. En önemlisi şekeri hayatınızdan çıkarın emziriyorsunuz bunlara dikkat ederseniz çok harika kilo verirsiniz. Bu arada instgram da takip ettiğim kişilerden görüyorum yulaf dan çok güzel tatlı atistirmaliklar yapıyorlar onları takip edebilirsiniz.

Cok teseķkur ederim. Spora baslamam lazim biseyler yapmam lazim.

Kiyamam sen bence biraz daha sabret bebegin daha cok kucuk o yeterki saglikli olsun doysun. Ama iste diger anneler nasil iradeliler ya ben neden yapamiyormmm
Valla Canım kendime baktıkça bekleyecek sabrım kalmıyor emzirmesem kendimi tutup hiç bişey yemeyeceğim hamile kalmadan bi sene önce sıkı bi diyetle 15 kilo vermiştim ama şuan emzirdiğini için onu da yapamıyorum bugün iki hareket yapıyım dedim hemen tıkandım yoruldum nasıl olacak bilmiyorum Allah sana da kolaylık versin Malesef pek tavsiye verebilecek durumda değilim ben konuyu takipteyim

Tavsiyelerinz icin tesekkur ederim. Benim problemim hic yemek aramiyorm ama iste bebegim durmuyo yorgun dusuyorm ne bilim sinirleniyorm hemen yatistirmak icin cikolataya sariliuorm yada aynaya bakiyrm nolcak benim bu halim diyorm mutfa gidiyorm yine yiyorm.

kizlarrrr sakin hepimiz anneyiz!!!! bundan güzeli var mi yaaaa???? emziriyorsun ondan kesinlikle stress yapma. bebegine vitamin lazim ondan yemene bak... sütten kesince zaten istahinda gider, su an vüjütün ihtiaci varki istiyor.

bak benim bi gögsümde süt oldu digerinde olmadi simdi biri anja digeri konya diyor. aynaya bakinca bende kendimi bi tuhaf hissediyorum ama esim dert etme o gögüsün bana en güzel hediyesinin sebeb oldugundan mutlu oluyorum diyor.

ben hastaneden ciktim. toplam 30 kilo aldim hamileligimde. 6 kilo verdim dogumla, teyzemin yanimda kuzenime ilk dedigi sey aaaa bak bak hala sisko sen hastaneden ciktiginda manken gibiydin... onu bile dert etmedim...

Sende mi sezeryan oldun. Insallah veririz eski kiloma gelsem raziyim tuniklerim gomleklerim pantolonlarim heepsi guzel guzel dolapta duruo giyemiyorm sadece yeni 1 tunik aldim onunla idare ediyorm ceza verdim kendime bisry almiuotm ama cezada fayda etmiyo akillanmiyotm

Masallah esin yine sana destek veriyo teselli ediyo ama benim esim zayiflamami istiyo caktirmadan soyluyo buna ragmen nasil bu kadar iradesiz olabiliyorm yaa anlamiyorm

Gecenlerde komsulari davet ettim iclerinden bri ne ikram ettiysem yemedi bi tadina bile bakmadi diyetteum diye. Helal olsun dedim yaa. Ben nerde hata yapiyormmmmm

Evet sezeryan benimde malesef , ay anlatıyorsun ya beni anlatıyorsun adeta aynı bende iki parça kıyafetle idare ediyorum bu halime alışıp doldurmuyorum dolabımı

Masallah esin yine sana destek veriyo teselli ediyo ama benim esim zayiflamami istiyo caktirmadan soyluyo buna ragmen nasil bu kadar iradesiz olabiliyorm yaa anlamiyorm

acelesi neymis? acik acik konus bence. ozaman o emzirsin... birseyi cok istiyorsa destek olsun sana kilo verdiren yemekler yapsin. yeni bi minik insan getirdik su dünyaya. kendini hic üzme sisko filanda degilsin boyuna göre. zamanla hersey olur. hem ters tepmesin dikkat etsin. benim hamileligimde esimde 10 kilo aldi. gercekten sadece saka yaptim artik seninde kilo verme vaktin geldi dedim adam pat diye 5 kilo daha aldi. ondan hic konusu gecmiyor evde.

Evet sezeryan benimde malesef , ay anlatıyorsun ya beni anlatıyorsun adeta aynı bende iki parça kıyafetle idare ediyorum bu halime alışıp doldurmuyorum dolabımı
Kesinlikle doldurmayalim da zaten ozaman kabullenmis oluruz halimizi ben yarindan itibaren spora basliyorm yetti artik canima

Kesinlikle doldurmayalim da zaten ozaman kabullenmis oluruz halimizi ben yarindan itibaren spora basliyorm yetti artik canima
Spor çok yararlı gerçekten eğer bebeğini birine bırakma ihtimalin varsa hiç bekleme benim iki bebeğim var bırakıp gidemiyorum malesef spora yoksa çok etkili gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…