• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İradesiz şişko

acelesi neymis? acik acik konus bence. ozaman o emzirsin... birseyi cok istiyorsa destek olsun sana kilo verdiren yemekler yapsin. yeni bi minik insan getirdik su dünyaya. kendini hic üzme sisko filanda degilsin boyuna göre. zamanla hersey olur. hem ters tepmesin dikkat etsin. benim hamileligimde esimde 10 kilo aldi. gercekten sadece saka yaptim artik seninde kilo verme vaktin geldi dedim adam pat diye 5 kilo daha aldi. ondan hic konusu gecmiyor evde.
Haklisin canim ama oyle bi durumdaym ki sanki ben zayiflayinca esim beni daha cok sevvekmis gibi dusunur oldum ne bilim cok siskoyum gibi suan

Spor çok yararlı gerçekten eğer bebeğini birine bırakma ihtimalin varsa hiç bekleme benim iki bebeğim var bırakıp gidemiyorum malesef spora yoksa çok etkili gerçekten
Bisey itiraf edimmi hatta evimde bisiklet var sauna esofmanim var ama bebegim durmuyo surekli ben bisikletin tepesinde terli vaziyetteyken mizmizandi agladi bende bidaha yapmamistim ama bakalim yarin bidaha denicem oglanda biraz daha buyudu oyuncaklariyla oyalanir insallah

Haklisin canim ama oyle bi durumdaym ki sanki ben zayiflayinca esim beni daha cok sevvekmis gibi dusunur oldum ne bilim cok siskoyum gibi suan

yapma lütfen. sen yeterki kendini sev, sen kendini ne kadar serversen okadar sevilirsin. spor demissin, cocugunu at besigine ya gez ya kos hem bebeginde mutlu olur temiz havaya cikinca. kendini güzel hissetigin esyalar mutlaka al. ben misal o zamandan kalan esyalarimi oversize gibi kombin edip giyiyorum hele uzun kazaklar cok güzel oluyor. hem ilerde zayifladikca esyalarim bol gelmeye baslayinca dahada mutlu olursun.

Bisey itiraf edimmi hatta evimde bisiklet var sauna esofmanim var ama bebegim durmuyo surekli ben bisikletin tepesinde terli vaziyetteyken mizmizandi agladi bende bidaha yapmamistim ama bakalim yarin bidaha denicem oglanda biraz daha buyudu oyuncaklariyla oyalanir insallah
Bisiklet varsa durma bacım valla illa ki bi faydasını görürsün

yapma lütfen. sen yeterki kendini sev, sen kendini ne kadar serversen okadar sevilirsin. spor demissin, cocugunu at besigine ya gez ya kos hem bebeginde mutlu olur temiz havaya cikinca. kendini güzel hissetigin esyalar mutlaka al. ben misal o zamandan kalan esyalarimi oversize gibi kombin edip giyiyorum hele uzun kazaklar cok güzel oluyor. hem ilerde zayifladikca esyalarim bol gelmeye baslayinca dahada mutlu olursun.
Tesekkur ederim bu guzel yazilarin icin evet herseye kendimi her halimle begenerek baslamam lazim insallah herseyin ustesinden gelirm zayiflarim

Back
X