Miladcim bence diyette kendini zorlamadan herseyden yemek isi daha kolaylastiriyor ben mesela karbonhidrat agirlikli beslenince direk iki uc kilo fark eder o nedenle neyin kilo yaptigini bilirsek onu az yersek bu is daha kolay olur meyve yedigimde acayip acikirim o nedenle aksam asla meyve yemem kurubaklagiller acayip kilo yapar bende o nedenle menumde onlar da yok belkide uzun zamandir kilomun sabit kalmasinin nedeni budur ..kendini sıkmadan daha relax ama bir o kadarda iradeli olmak gerekiyor .....iraden bol olsun canim arkadasim sakin ipleri birakma sonunda sen kazanacaksin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Irade Günlüğüm
- Konu Sahibi Unicorn_s
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Miladcim bence diyette kendini zorlamadan herseyden yemek isi daha kolaylastiriyor ben mesela karbonhidrat agirlikli beslenince direk iki uc kilo fark eder o nedenle neyin kilo yaptigini bilirsek onu az yersek bu is daha kolay olur meyve yedigimde acayip acikirim o nedenle aksam asla meyve yemem kurubaklagiller acayip kilo yapar bende o nedenle menumde onlar da yok belkide uzun zamandir kilomun sabit kalmasinin nedeni budur ..kendini sıkmadan daha relax ama bir o kadarda iradeli olmak gerekiyor .....iraden bol olsun canim arkadasim sakin ipleri birakma sonunda sen kazanacaksin
sagol canim benim.. bazen aglamamak icin kendimi zor tutuyorum bu kadar iradesizlik bana yakismiyor biliyorum kendime hakaret ederken bile biliyorum bu ben degilim.. istersem yaparım istersem başarırım diyorum ee istiyorum da sorun ne?? Sorunlarim yok değil tabi boşluklarım var biliyorum cozmeye uğraşıyorum.. iyi olacak insallah canım.. cabalamaya devam..
Canıımmmm nasılsın?
Hosgeldin canim cevap gecikti kusura bakma ben iyiyim düşe kalka ilerliyorum cok şükür..
Sen nasılsın? Topigi günde iki defa görev gibi okumazsam isin ucu kaçıyor ben yine kaçırdım geride kaldim epey yakalamaya çalışacağım artik vakit oldukca:))))
merhaba milat seninde günlügün hayirli olsun insallah biran önce istedigin kilolara inersin .
diyeti birakmanin 1 nedenide ögün atlamak ve uzun süre ac kalmak ne olursa olsun ögün atlama cnm sana tavsiyem
aciktigin zamanlardada yogurt ye karin yaglarini yakiyor.
Teşekkür ederim canim benim yolculugum 1.5 sene öncesine dayanıyor canim 107 kilo ile basladim kendi çabalarımla 94 e dalan vardim sonra yine tatil gezme falan derken 100 e vardım.. sonra miladımız--》2015 günlüğünde arkadaslarimla birlikte ilk ay cok güzel kilo verdim. Ama 92 e ulaştığımda sanki bu son durak oldu benim için.. aylarca 87 ile 92 arasinda gidip geldim surekli bıktıgım içinde birde yalniz devam edip diyetime odaklanayim belki iyi gelir dedim.. tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim uymaya çalışacağım.. metabolik balansi bende merak ediyorum. Ama galiba oda baska bir alan kisiye ozel ve kan tahlilleri ile liste düzenleniyor. Ağrıda yaşadığım için de bu imkanim yok malesef seni takip edip fikir edinmeye çalışacağım
meraba canım ya yulaf ezmesi dediğin un gibi olan değil de büyük parçalı olan yulaftan dimi? bende ezmesi var ama o sanki unun yerini tutmaz gibi geldi böyle hamur kıvamı nası oluyoEki Görüntüle 1606369 Az once cok guzel miss gibi kokan yulaf ezmeli yagsiz pogacalarim fırından çıktı..
Hergun bunlardan gönül rahatlığı ile yiyebilirim un yok denecek kadar az çünkü
Malzemeler
3 yumurta
2 kasik yoğurt
1 su bardağı beyaz peynir
1 su bardagindan az fazla yulaf ezmesi
Yarim su bardagi un
Doğranmış maydanoz
Pul biber,k.biber,nane,kimyon
tarifte yok ama ben yarim paket cesnili kabartma tozu da kullandım..
Butun malzemeleri karistirip kasik yardımı ile yagli tepsiye dizip 165 derece 25 dak pisiriliyor..
@hepfit bu pogacadan hergun bitane yenebiliyor canım ozlemistin aklima geldi:))
Ben tupper kabina koydum bakalim kac gun dayanacak onuda yazarım
Evet su gevrek gibi görünenlerden.. yulaf ezmesi yazıyor paketin üstünde. Ben ondan kurabiyede yapıyorum canım unun yerine tutuyor emin ol.. hatta corbalardada un yerine yulaf ezmesi kullanilmasi tavsiye ediliyor..meraba canım ya yulaf ezmesi dediğin un gibi olan değil de büyük parçalı olan yulaftan dimi? bende ezmesi var ama o sanki unun yerini tutmaz gibi geldi böyle hamur kıvamı nası oluyo
Tarifin orjinalinde un ve kabartma tozu yok canim onlari ben ekledim bilgine..
Evet su gevrek gibi görünenlerden.. yulaf ezmesi yazıyor paketin üstünde. Ben ondan kurabiyede yapıyorum canım unun yerine tutuyor emin ol.. hatta corbalardada un yerine yulaf ezmesi kullanilmasi tavsiye ediliyor..
Tarifin orjinalinde un ve kabartma tozu yok canim onlari ben ekledim bilgine..
ben bi krep yapıyım dedim hiçbi şeye benzememişti de
çooook sağol canımm bu tarifi denicem kesinlikle ve arada da günlüğüne uğramak isterimm, güzel güzel kilo vermeler hepimizee
Her zaman beklerim tatlım:)ben bi krep yapıyım dedim hiçbi şeye benzememişti de
çooook sağol canımm bu tarifi denicem kesinlikle ve arada da günlüğüne uğramak isterimm, güzel güzel kilo vermeler hepimizee
Merhaba sevgili günlüğüm
Sana paşa paşa itiraflarımı yapmaya geldim..
Onceki aksam ve dun ogleden sonra cozuttum yine ve bugünün sonucu 93 kilo olmusum
Günlüğün adı irade günlüğüm degil iradesizlik günlüğüm olmalıydı diyebilirsiniz sevgili okuyucu amaaaaa ben hicte bilem öyle düşünmüyorum:)) hala düşünmüyorum :))
Ayça KAYA nin listesini uygulayacagim birebir olur mu bilemiyorum tabi ama elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım..
Sana paşa paşa itiraflarımı yapmaya geldim..
Onceki aksam ve dun ogleden sonra cozuttum yine ve bugünün sonucu 93 kilo olmusum
Günlüğün adı irade günlüğüm degil iradesizlik günlüğüm olmalıydı diyebilirsiniz sevgili okuyucu amaaaaa ben hicte bilem öyle düşünmüyorum:)) hala düşünmüyorum :))
Ayça KAYA nin listesini uygulayacagim birebir olur mu bilemiyorum tabi ama elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım..