hayirli olsun gunlugun canım. . tahil sayisi 5i gecmicek ne demek
Sagol canim benim iradesizligimle kirletmeyececegim bu topigi inşallah.. ziyaretin icin Teşekkürlergünlüğün hayırlı olsun tatlım. insanın kendine ait günlüğü olması güzel bişey, 5 tahıl olayına bayıldım
anammm doğum günün mü bugün, dikkatimden kaçmış
iyiki doğdun canım nice mutlu senelere
Dogum günün kutlu olsun canım arkadasim insallah sana bu yeni gunlugun cok iyi gelecek yeni baslangiclar sana hep iyi geliyor iraden güçlü olsun yeni yasinla birlikte dahada iyi kilolar verirsin insallah tekrar günlüğün hayirli olsun istersen arada yazarim sana
merhaba canım yeni günlügün sana şans getirsin.. verilen kiloların çogunun 1 yıl içinde geri alındıgı ve kilo sabitlemenin en az 2 yıl sürdügünü düşünürsek kilonu koruyor olman kilonu sabitlemen oluyor bu durumda :) aynı şeyi ben de yaşadım ve yaşıyorum canım.. şimdi yenilneme zamanı..ben de yeniden kaldıgım yerden başlıyorum ve sana da başarılar diliyorum.. bu arada dogun günün kutlu olsunKendimi kendime bu kadar utandırdığım yeter. Tam 10 aydır yerimde sayıp durmaktan bu kadar yorulmuşken aynı şeyleri yapmanın bir anlamı yok.
Ondan da tadayım bundan da eksik kalmayayım aman hiç mi yemeyeceğim sanki deyip deyip bir ileri iki geri gidip geldim.
Kendimi kampa girmiş sayıyorum ve ciddi adamakilli bir diyete başlıyorum.
ILK TARTI TARIHI 15 AĞUSTOS 2015
SON TARTI TARIH 15 ARALIK 2015
Tarti günü her ayin 15
1. Hafta kuralları
☆ Haft. 3 kez 30 dk yürüyüş+15 dk antr.
☆ Gunde 3 lt su
☆ 2 fincan yesil çay
☆ tahil sayısı 5 i geçmeyecek
1.gun
2.gun
3.gun
4.gun
5.gun
6.gun
7.gun
merhaba canım yeni günlügün sana şans getirsin.. verilen kiloların çogunun 1 yıl içinde geri alındıgı ve kilo sabitlemenin en az 2 yıl sürdügünü düşünürsek kilonu koruyor olman kilonu sabitlemen oluyor bu durumda :) aynı şeyi ben de yaşadım ve yaşıyorum canım.. şimdi yenilneme zamanı..ben de yeniden kaldıgım yerden başlıyorum ve sana da başarılar diliyorum.. bu arada dogun günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?