• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iplikle biyik almak yerine ( resimli)

Hayır olsun inşallah :16::16::16:

Fazla yoktu yine de gelir gelmez denedim.El becerim fazla yok biraz da bu yüzden şöyle şipşak kısa sürede alamadım.
Bir kez daha alıp yorumu öyle yamak istediğimden bişey yazmadım.:17:
Kullandıkça pratik kazanıcam sanırım.
Şimdi tekrar almak için kozmik bakımın verdiği tarihi bekliyorum.Kollarımı falanda deneyeceğim :9::9::9:
İnşallah canim!
Ozaman tekrar dendiğinde yorumunu ve fikrini mutlaka beklerim.!:16:

İnşallah canim!
Ozaman tekrar dendiğinde yorumunu ve fikrini mutlaka beklerim.!:16:

Canım ,iki kez daha kullandım,dudak üstü birkaç seferden sonra pratik kazanıp çok güzel ve kısa sürede aldım.(en azından ben hemen beceremedim).Kollarımı da aldım ,arada kırılanlar olmakla beraber güzel aldı ama çok uzun sürüyor fakat kökten alıyor. Epilasyon aletlerinden çok daha iyi.
Sanırım dudak üstü,parmaklar gibi ufak bölgeler için kullanırım.

Canım ,iki kez daha kullandım,dudak üstü birkaç seferden sonra pratik kazanıp çok güzel ve kısa sürede aldım.(en azından ben hemen beceremedim).Kollarımı da aldım ,arada kırılanlar olmakla beraber güzel aldı ama çok uzun sürüyor fakat kökten alıyor. Epilasyon aletlerinden çok daha iyi.
Sanırım dudak üstü,parmaklar gibi ufak bölgeler için kullanırım.

Aslında bir süre sonra makineyi bende elime alınca bir tuaf geliyor, ilk 5 saniye mesela şaşırıyorum:)
3 hafta önce ablam geldi, o beceremedi, elinde tutugun şekil çok önemli:)
Gecen hafta burdan 2 saat uzaklığında çok büyük bir pazara gitik, ayni cihazı orda gördüm, alacaktımki eşim olaya el atıp, bir tane varya, yetmiyormu dedi:5::27:

Sen kollarını tamamen aldıksan, büyük bir sabır var sende:9:
Ben şahsen, zadece deneme amaçlı aldım, sanırım hayatta sabredemem:8:

Hayırlı olsun ve güle güle kulan canim:nazar:

Aslında bir süre sonra makineyi bende elime alınca bir tuaf geliyor, ilk 5 saniye mesela şaşırıyorum:)
3 hafta önce ablam geldi, o beceremedi, elinde tutugun şekil çok önemli:)
Gecen hafta burdan 2 saat uzaklığında çok büyük bir pazara gitik, ayni cihazı orda gördüm, alacaktımki eşim olaya el atıp, bir tane varya, yetmiyormu dedi:5::27:

Sen kollarını tamamen aldıksan, büyük bir sabır var sende:9:
Ben şahsen, zadece deneme amaçlı aldım, sanırım hayatta sabredemem:8:

Hayırlı olsun ve güle güle kulan canim:nazar:

Teşekkür ederim canım :12: :16:
Gün içinde farklı zaman dilimlerinde kollarımı aldım canım.:9:
Kesinlikle çok zaman alıyor.

Küçük bölgeler için oldukça pratik.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım :12: :16:
Gün içinde farklı zaman dilimlerinde kollarımı aldım canım.:9:
Kesinlikle çok zaman alıyor.

Küçük bölgeler için oldukça pratik.
Çok zaman aldığı doğru:)
Ben Kolarimi makine ile alıp kurtuluyorum, en hasas taraflarım zaten kol,
Senin gibi bu cihasla yapsam, ölürüm herhalde:(

Ama ben bu iplik makinesini gerçekten, zadece yüzüm için kullanıyorum:16:

bence bu makineyi almak yerine bıyık için iğneli epilasyon yapılsa çok daha konforlu ve rahat olur.

ben dudak üsüt için iğneli epilasyon yaptırdım 4 seans yaklaşık 120 lira param gitti ancaak bıyık bölgesindeki tüylerimden ebediyen kurtuldum.

evet hassas bi yer.. yaparken insanın gözünden yaşlar geliyor ama değer.bir yıldır bıyık aldırmıyorum..sadece kaş..

Kızlar meraba benim ne yazık ki böyle bir aletten yeni haberim oldu ve hemen sipariş ettim browns ipli epilatör dün elime ulaştı fakat işkence oldu benim için bir türlü beceremedim.Yanında gönderdikleri ip kalın ince tüyleri alamadım bi türlü evdeki dikiş iplikleriyle denedim onlarda makinayı çalıştırır çalıştırmaz kopuveriyor defalarca kez denedim:(( Çok umutlanarak almıştım ama istedğim sonucu alamıyorum var mı bir önerisi olan veya başka bir ip mi almalıyım ? Teşekkürler şimdiden

browns ipli epilasyon aleti saçma bi alet 35 tl ama yanında gönderdikleri ip çok kalın ve cihazın ortasındaki yay yerinden firlıyo başka bi ip takayım desen ip kopuyo

Back
X