• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iple yüz germe

senembkn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
52
60
288
Denizli
iple yüz gerdirme işlemini yaptırmak isteyenler ama kafasında soru işareti olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.. bende çok kararsiz kalmıştım yaptırma konusunda.. ve bir cesaret bugün yaptırdım 🥰 öncelikle yapım aşamalarından bahsedeyim çünkü sonuçlarıyla alakalı konuşmak için henüz erken .. öncelikle ip yerleştirilecek bölgeye doktorumla beraber karar verdik .. benim beklentilerim doğrultusında kalemle işaretledi .. sonra lokal anestesi yapıldı .. insülin iğnesi ile minik minik .. öyle acıılı bi işlem değil.. uyuştuktan sonra kanüllerle ipleri yerleştirdi ben sadece çekiştirme hissi dışında hiçbir acı hissetmedim .. her iki yanağımıda 4 er adet ip yerleştirdi .. uyuşukluk geçince ağrı olabilirmiş ağrı kesici almami söyledi ben uyuşukluk geçmeden aldım ağrı olmasın diye ..3-4 gün boyunca antibiyotik kullanıcakmışım .. şimdilik bir ağrım yok yaklaşık 8 saat oldu işlem biteli .. yarın makyaj ve duş serbest.. gelişmeleri tekrar yazarım

bugün işlem sonrası ilk günüm.. masaj yapmam gerekiyor yukarı doğru ipler otırsun diye iyice sanırım .. çok bastıramıyorum acıyor biraz ama yinede nemlendirici krem ile daha kolay oluyor elimin kayması yapıyorum aklıma geldikçe ..1-2 gün saçlarımı sıkı sıkı toplamamı istedi doktor gerilsin iyice diye.. hafif bir ağrı var gibi ama ağrı kesici almamı gerektirecek kadar deği.. snaırım masaj yapınca oluşan bir ağrı ama dediğim gibi çok hafif .. morluk dün sanki biraz iğne yerlerinde olacak gibiydi ama bugün baktım moraran biryer yok ..

2.günüm ağzımı fazla açıp yemek bile yiyemiyorum 🙁..ağrılarım var özellikle saç içine denk gelen iğne yerleri ve çene bölgesindeki iğne çıkış yerleri acıyor .. ağrı kesici sevmediğim için kullanmıyorum .. umarım bir an önce geçer.. gülerken bile zorlanıyorum.. görünüş olarak fark ettimi derseniz şu an hafif ödem olduğu için bişey söyleyemiyorum

2.günüm ağzımı fazla açıp yemek bile yiyemiyorum 🙁..ağrılarım var özellikle saç içine denk gelen iğne yerleri ve çene bölgesindeki iğne çıkış yerleri acıyor .. ağrı kesici sevmediğim için kullanmıyorum .. umarım bir an önce geçer.. gülerken bile zorlanıyorum.. görünüş olarak fark ettimi derseniz şu an hafif ödem olduğu için bişey söyleyemiyorum
benim arkadasım kaşlarını astırmıştı ilk bir kac gün baya zor geçmişti ama bu islemler anında etkisini gösteren şeyler değil mi ya onu anlamadım

aslında anında etkisini görebiliyorsunuz ama ödem oluştuğu için net olarak sonuç belli olmuyor.. birde gamze oluştu yüzümün sağ tarafında .. 10-15 günde falan geçermiş.. o yüzden şu an çok da bişey söyleyemiyorum .. ama bugün 5 .günüm halaa yatarken yastığa koyduğumda bile yanağımı acıyor.. sırtüstü yapamadığım için epey zorlandım diyebilirim .. asıl etki 2-3 ay sonra görünüyormuş cilteki kolajen üretimini tetiklediği için.. bekleyip görücem .. umarım değer yaptırdığıma

dün tam bir hafta oldu kontrol e gittim yanağımda oluşan gamze için normal dedi doktor ve cilt yapısına göre değişiyormuş iyleşme süresi ..acılarıma henüz tam olarak geçti diyemem.. yüzüme dokunduğumda acıyor halaa ağrı yok ama acı devam ediyor..

yanağımdaki gamze geçtiğinde yani işlem tam olarak yüzüme oturduğunda öncesi ve sonrası resim koymayı düşünüyorum
merhaba
Bugün ben de yüzümü iple gerdirdim .dr sıvı gıdalarla beslenmemi söyledi zaten ağzımı fazla açamıyorum.Siz de sıvı gıda mı alıyorsunuz ?

yüzünüzdeki ödem indi mi ? benim sanki tek taraflı ödem var ,normal midir ? onun dışında güzel gözüküyor.
dün doktora gittim kontrol için tam olarak ödemin inip yüze oturması1-1.5 ayı bulur dedi .. ödem var hafif ve bazı yerler dokununca acıyor halaa.. bende kendimi iyi hissediyorum ama sanırım biraz beklersel daha da iyi hissedicez💕🙏

dün doktora gittim kontrol için tam olarak ödemin inip yüze oturması1-1.5 ayı bulur dedi .. ödem var hafif ve bazı yerler dokununca acıyor halaa.. bende kendimi iyi hissediyorum ama sanırım biraz beklersel daha da iyi hissedicez💕🙏

Çok geçmiş olsun önceki sonraki foto atabilirmisiniz rica etsem özelden

iple yüz gerdirme işlemini yaptırmak isteyenler ama kafasında soru işareti olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.. bende çok kararsiz kalmıştım yaptırma konusunda.. ve bir cesaret bugün yaptırdım 🥰 öncelikle yapım aşamalarından bahsedeyim çünkü sonuçlarıyla alakalı konuşmak için henüz erken .. öncelikle ip yerleştirilecek bölgeye doktorumla beraber karar verdik .. benim beklentilerim doğrultusında kalemle işaretledi .. sonra lokal anestesi yapıldı .. insülin iğnesi ile minik minik .. öyle acıılı bi işlem değil.. uyuştuktan sonra kanüllerle ipleri yerleştirdi ben sadece çekiştirme hissi dışında hiçbir acı hissetmedim .. her iki yanağımıda 4 er adet ip yerleştirdi .. uyuşukluk geçince ağrı olabilirmiş ağrı kesici almami söyledi ben uyuşukluk geçmeden aldım ağrı olmasın diye ..3-4 gün boyunca antibiyotik kullanıcakmışım .. şimdilik bir ağrım yok yaklaşık 8 saat oldu işlem biteli .. yarın makyaj ve duş serbest.. gelişmeleri tekrar yazarım
Geçmiş olsun ben de yaptırmayı düşünüyorum acaba nerde yaptırdınız? Benim aklında Mehmet Akgün var ama gene de doktor arayışım devam ediyor.Acılarınız ne kadar sürdü bir de yüzünüz çok şişti mi? Benim iş yerimden fazla izin alabilme şansım yok şiş halde de gidemem.Bunun için kaç gün sürdüğünü paylaşırsanız çok iyi olur.

Back
X