• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İple Kepçe Kulak Estetiği

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
82
38
Kepçe kulak, doğuştan ya da genetik sebeplerden meydana gelen ve büyük küçük fark etmeksizin pek çok kişiyi sosyal olarak etkileyen estetik bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Kepçe kulakları dolayısıyla kliniklerimizi ziyaret eden hastalarımızın tamamı, özgüven eksikliği yaşadıklarından, güncel yaşamda sıkıntı çektiklerinden ve dolayısıyla erken yaşlarından itibaren sağlıklı ilişkiler kuramadıklarından bahsediyorlar. Oysaki iple kepçe kulak operasyonu sayesinde yaşadıkları tüm psikolojik sorunların önüne geçebilirler, üstelik son derece kısa sürede ve ameliyatsız şekilde…

Ameliyatsız ve son derece basit bir teknik olan İple Kepçe Kulak Estetiği sayesinde kulaklarında asimetri ya da kepçe kulak sorunu yaşayan herkesin ortalama 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde estetik kulaklara kavuşması sağlanıyor.

İple Kepçe Kulak Estetiği Uygulama

İple Kepçe Kulak Estetiği hastaya 15-20 dakika içinde istedikleri şekilde normal kulaklara kavuşmasını sağlar. Kulağın görünmeyen arka kısmına özel bir alet ve ip yardımıyla geriye doğru çekme işlemi yaparak, kulaklara makul açıyı veriyoruz. Birkaç gün uyum sağlaması için hasta, kulak üzerine gelecek şekilde saç bandı takıyor ve yine anında sosyal hayatına geçiş yapabiliyor.

Lokal anestezi altında yapılabilen İple Kepçe Kulak estetiği, kulak gelişimini tamamlamış, her hastaya yapılabilir. 6 yaşından itibaren uygulanabilen bu teknik, özellikle çocuk hastalarımızın da konforlu bir şekilde normal kulaklara kavuşmasını sağlıyor.

İple Kepçe Kulak Estetiğinin Avantajları

• haftalar süren bandaj yerine sadece bir kaç gün saç bandı kullanımı
  • lokal anestezi sonrası çabucak toparlanma konforu
  • kesi izi yok
  • anında sosyal hayata dönme rahatlığı
  • acı, morarma ve şişme gibi komplikasyonlar yok
  • kısa zamanda tamamlanan operasyon süresi

Aşağıda izleyeceğiniz video, geçtiğimiz günlerde görsel basın tarafından ilgiyle takip edilip, manşet ve ana haber bültenlerine konu olmuş bir hastamıza uyguladığımız İple Kepçe Kulak Estetiği haberini içeriyor. Konuyla ilgili olarak Op. Dr. Bülent Cihantimur'un basın açıklaması ise, şu şekildeydi:

” Diğer tekniklerimde olduğu gibi İple Kepçe Kulak Estetiği'nde de iyileşme sürecinin kısa olmasını ve hastanın rahatını son derece önemsediğimden komplikasyon olasılığının minimal düzeyde olmasını amaçladım. Ezgi gibi vakti az, anında sosyal yaşantısına dönmek isteyen hastalarımıza da fevkalade bir çözüm sağlıyor. İpçe Kepçe Kulak estetiğinde uzun iyileşme süreleri, hastanede yatma ya da sargılama gibi prosedürler de yok”

Son düzenleme:
iple kepçe kulak estetiği, anladığım kadarıyla herkese uygulanmıyor o zaman değil mi, birde kaç yaşından itibaren yapılıyor acabağ?

Merhaba,

Evet haklısınız, bu yüzden iple kepçe kulak operasyonuna uygun olup olmadığınıza ancak doktorlarımız karar verebilir. Kulak gelişimi 6 yaş itibariyle tamamlanır, dolayısıyla, erken yaşlarda kepçe kulak operasyonunun yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Özellikle çocuklarda doğumsal kepçe kulak deformitelerinin en uygun tedavi zamanı, çocuğun kendine dikkat etmeye ve sosyal hayata girmeye başladığı okul öncesi dönemdir çünkü bu tür kulak sorunları olan çocuklar, arkadaşlarıyla sıkıntı yaşayabilirler. Operasyon süresinin oldukça kısa sürmesinden dolayı, özellikle çocuk hastalarımızı yormadan ve onların sıkılmasına mahal vermeden iple kepçe kulak ameliyatını tamamlıyoruz.

Son düzenleme:
Bülent bey merhaba hocam, şimdi 8 yaşında bir oğlum var, daha evvel forumdaki arkadaşlara sordum, bilgi almak istedim konu hakkında. oğluma cerrahi bir işlem yaptırmadan ameliyatsız iple kepçe kulak sorununu düzelttirmek istiyorum. dert etmeye başladı, saçlarını da uzatıp saklayamıyoruz, malum erkek çocuğu, okula gidiyor. yazınızdan anladığım kadarıyla yaşı bu teknik için müsait. size nasıl ulaşabilirim, andevu almak ve görüşmek istiyorum, oğlumuda getiririm. bir de iple kepçe kulak fiyatı nedir acaba, bilgi verirseniz seviniriz. şimdiden teşekkürler

Merhaba, ne zamandır bu tekniği uyguluyorsunuz. Teknik kalıcı mıdır,
1 2 sene geçtikten sonra tekrar açılacak ise kulaklarımız ne yapacağız?

Merhaba, ne zamandır bu tekniği uyguluyorsunuz. Teknik kalıcı mıdır,
1 2 sene geçtikten sonra tekrar açılacak ise kulaklarımız ne yapacağız?

Merhaba,

Op. Dr. Bülent Cihantimur'un kendi geliştirdiği ameliyatsız estetik uygulamalarından birisi olan İple Kepçe Kulak Estetiği 2009 yılından bu yana uygulanan ve son derece iyi geri dönüşler aldığımız tekniklerdendir. İple kepçe kulak estetiği kalıcı bir uygulamadır. Kalıcılığı hastanın kulak anatomik yapısı belli eder, bu sebeple, iple kepçe kulak estetiği için uygun bir aday olup olmadığınız ancak doktorlarımızın muayenesi sonrasında belli olacaktır. Zaman içinde ipler mevcut dokuyla bağdaşacağı için kulaklarda açılma olasılığı son derece düşüktür.

9,5 Dakikada Kepçe Kulaklarından Kurtuldu

Sadece 9,5 dakikada yıllardır muzdarip olduğu kepçe kulaklarından kurtulan Ezgi, İple Kepçe Kulak operasyonu sonrasında hemen sosyal hayatına geçiş yaptı. İple Kepçe Kulak Operasyonu, Ezgi gibi kepçe kulak sorunu yaşayan herkesin son derece kısa bir süre içerisinde estetik kulaklara kavuşmasını sağlıyor.

Estetik International sağlık Gurubu bünyesinde gerçekleştirilen İple Kepçe Kulak Operasyonu, genetik sebeplerden dolayı meydana gelen ve çoğu insanın estetik kaygılar çekmesine neden olan kepçe şeklindeki kulakların düzeltilmesine fayda sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Show TV Ana Haber bültenine konu olan bu operasyon, Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilmiş bir teknik. 24 yaşındaki Ezgi de bu sorunla baş etmeye çabalayanlardan birisi olarak, sadece 9,5 dakikada normal kulaklara kavuştu. Büyükten küçüğe, her yaştan insanın sosyal yaşantıları içinde problemler yaşamasına, sosyal hayattan kopmasına ve özgüven kaybı sebebiyle sağlıklı ilişkiler kuramamasına neden olan bu sorun, İple Kepçe Kulak operasyonu sayesinde çözümleniyor.

Ameliyatsız İple Kepçe Kulak Operasyonu

İple Kepçe Kulak Operasyonu, klasik kepçe kulak estetiğinden farklı bir uygulama. Konuyla ilgili açıklama yapan Op. Bülent Cihantimur :” Diğer tekniklerimde olduğu gibi bu uygulamada da iyileşme sürecinin kısa olmasını ve hastanın rahatını son derece önemsediğimden komplikasyon olasılığının minimal düzeyde olmasını amaçladım. Ezgi gibi vakti az, anında sosyal yaşantısına dönmek isteyen hastalarımıza da fevkalade bir çözüm sağlıyor. İpçe Kepçe Kulak estetiğinde uzun iyileşme süreleri, hastanede yatma ya da sargılama gibi prosedürler de yok” diyerek tekniğin avantajlarının altını çiziyor.

Kepçe Kulak Sorununa En Konforlu Uygulama

Oldukça konforlu bir uygulama olan İple kepçe kulak operasyonu, özel bir alet ve bir ip yardımı ile noktasal kesilerle, kulağın geriye doğru katlanması suretiyle yapılıyor. İple kepçe kulak estetiğinde minimal kesi yapıldığından operasyon sonrasında pansuman ya da bandaj gerekmiyor. Hastaya lokal anestezi uygulamasıyla yapılan iple kepçe kulak ameliyatı sonrasında, sadece kulağı korumak amacıyla, kulak üzerine saç bandı takılıyor.

İşlem sonrası, hemen ilk etapta kulağının yeni, normal halini gören Ezgi, son derece keyifli bir şekilde kulaklarının yeni haline alışmaya çalıştığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Ayakta tedavi prosedürlerinin uygulandığı bu operasyonla, yıllardır dert ettiğiniz ve belki de özgüven kaybı yaşadığınız sorunlu kulaklarınıza sadece 9 dakikada elveda diyebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bülent hocam allah razı olsun sizden, çocuğum resmen hayata yeniden başladı. Ekibiniz, siz gerçekten tüm övgüleri hak ediyorsunuz. yarın kontrole geliyoruz. İyiki tanıdık sizi ailecek. yarın tam bir hafta olacak Can'ın iple kepçe kulak estetiği ne , saç bandı gibi bir şey takmıştınız ya, şimdi okula giderken bereyle kamufle ettik, halinden çok memnun, hocam tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz :=)

Merhabalar iple kulak estetiginin fiyatini ogrenmek istiyorum ortalama bir fiyat bilgisi almam mumkunmu?
Ozel mesaj olarak.
Ayrica en kisa zamanda muayeneye gelmek istiyorum fakat muayene ucretleriniz biraz pahali gibi :(

Merhabalar iple kulak estetiginin fiyatini ogrenmek istiyorum ortalama bir fiyat bilgisi almam mumkunmu?
Ozel mesaj olarak.
Ayrica en kisa zamanda muayeneye gelmek istiyorum fakat muayene ucretleriniz biraz pahali gibi :KK43:

Merhaba,

Siz de forum özel mesaj yoluyla biz isim soyisim ve telefon numaranızı yollayabilir misiniz? Estetik International kliniklerimizde doktorlarımızın muayeneleri ücretsizdir. Sadece Op. Dr. Bülent Cihantimur'un muayenesi ücretlidir ve bu ücrette operasyon sonrası toplam tutardan düşürülür.

hocam türkiyede revizyon kepçe kulak ameliyatı yapan profesyonel bir cerrah var mı?

Merhaba,

Siz Kepçe kulak revizyonu mu yaptırmak istiyorsunuz? Revizyon cerrahilerini her meslektaşım yapabilir, bu da Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif cerrahinin yaptığı uygulamalardan birisidir. Hiç bir cerrah arkadaşıma "revizyon cerrahilerinde en iyisidir" titrini veremeyiz, dediğim gibi bu bizim mesleğimiz ve bu da mesleğimizin bir parçası.

Ben de onur erol icin ayni seyleri okuyup ona ameliyat oldum ama sonuc rezalet,sozde bin tane katildigi konferans sundugu tezler,vay girdigi literaturler vs.aradan 3yil gecti hala tam olarak atlatamadim,o yuzden en iyi cerrah lazim bana,bitane buldum ama londrada ve maliyet diger masraflarla 60.000 tl civarinda,ercan beyi hic duymadim bi arastirayim,ozelden yazarsan sevinirim tektanem26,ii gunler

Back