İple Burun Kaldırma Estetiği

sudeyaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
2
0
1
35
Kızlar merhaba uzun süredir burnumla bir alıp veremediğim vardı bazı arkadaşlaım dolgu önerdiler fakat ben yeterli olmıyacağını düşünüyordum ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmek için Dr. Mehmet Akgün den randevu aldım cuma günü burun ucumdaki düşme hakkında uzun uzadıya konuştuk ve en son bana iple bu düşüklüğü kaldırabilceğimizi söyledi bende kararımı verdim ve işlemi yaptık hiç ağrım olmadı bir garip hissettim ama herkese öneririm güzel bir yöntem. Doktoruma Teşekkür ederim.

Kızlar olumsuz yorumlar çok fazla olmuş.Ben iple burun ucunu kaldırdım ayrıca dolgu yaptırdım. Çok hassas ve ince bir derim olmasına rağmen acı hissetmedim.İp biraz ağrı yapıyor sonrasında ya da ben böyle bişey yaşadım.Dolgu ve botoksla da sorunlarınızı halledebilirsiniz.Ben Ankara da Dr Mehmet Akgün'e yaptırdım.En azından deneyin çok sıcak ve başarılı bir doktor tüm sorularımı hassasiyetle cevapladı.Güzellik önemlidir :) mutlaka deneyin

Benim yengemde Mehmet Akgün e bu islemi yaptirmisti memnun kaldi bende diger islemlerinden memnunum yaptiran arkadaslara hayirli olsun :)

Geçmiş olsun. Ne kadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…