evt cnm aynı şeymiş ben yazarken sen resmi koymuşsun bile.çok sagol cnmmmm..zahmet verdim..canın çok acımadımı
kızlar ilk gördüğümde basit birşey geldi bana aldım çok memnun kaldım tertemiz yaptı çok kısa sürede kullanımı kolay yani cımbızdan ipten daha kolay en azından, bıyık sorunu olanlara tavsiye ederim.
Peki çıkan tüyler cımbızla alınmış gibi koyumu çıkıyor yoksa normal mi çıkıyor, bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5
Peki çıkan tüyler cımbızla alınmış gibi koyumu çıkıyor yoksa normal mi çıkıyor, bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5
ya kızlar şu iple alma işini birisi tarif etsin lütfen. çok ihtiyacım var nasıl alıyorsunuz siz?
arkadaslar cıldırmak üzereyim.... smdii ip mi sir mi ? bakın ben 17 yasındaym ve hic aldırmadm.. ama artık aldırmayı düsünüorm ve bi türlü karar veremiyorum... hangisi daha iyi ? ve bu sorunun cevabını hic net bisekilde alamadm... aldırdıktan sonra tüylerim ne kadar sürede uzuycak tekrar ? yani benim kuaföre ne kadar sıklıkla gitmem gerekiyor ?? yalwarıyorum birileri bana bu konuda yardımcı olsun.... lütfen.......
iple de tertemiz olur ama hemen çıkıyorlar canım. alırken kırılıyor kıllar çünkü. bence sirle başla başka bir şeyle de allma derim siri kullandıkça tüyleri bitiriyormuş zaten. normal ağda da şeker olduğu için kılları besliyor sir sağlıklı. sirle başla devamı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?