Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ipin nasıl tutulacağını fotoğrafla gösterebilecek olan varsa çok sevinirim çünkü anlamadım ve haftada en az bir kere almam lazım hep de ağdacıya gidemem :uhm:
merhaba ben 94 dogumluyum biliorum bıraz kucum ama bıyıklarım benı cok rahatsız edıyo hem de asırı derecede erkek gıbı ::S :S szce almalı mıyım ? neyle?
Gülsüncüğüm erkek sakalı veya bıyığı gibi kalınsa dudak tüylerin kesinlikle önce bi doktora git,hormonel olabilir.Ama ağda yapmayı bilmiyosan iple de alamıyorsan hzır ağda bantları var ondan al,tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çek rahat edersin..
kuaföre gitmeye utanıyorsan cnm bencede agda bantı al..sana baya gider zaten...ama dikat et çekerken derini gerip çek..bende lisebirde almıştım sir agdayla beceremedigimden dudagımın üstü yara oldu okula bitmemiştim utandıgımdan iki gün..ondan siri beceremiyebilirsin ama agda bantları baya kolay kullanılıyo..
yeni bir alet gördüm geçen gün pazar da yüzdeki tüyler için yeni çıkmış.benim yüzümde fazla tüy yok sadce bıyık için aldım 2ytl ucuz birşey ama çok pratik ne ip ne cımbız 2 dak temizledi.tavsiye ederim.
sevval cnm hatırladım şimdi bende biyerde görüp denemiştim ama çok acıtıyoduu..benim denedigim eskiden yay gibi kıvrılmış tel bilezikler olurdu hatta kola takınca tüylerini çekerdi ben ona benzetmiştim ilk görünce.anlatabildimmi acaba::).aynımı acaba dediğimiz şey:)