Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar, yeni bir baslık actım ama daha once acılmıs mı bulamadım.
yaa bıyıklarımı ne ile alabılırım. sesu agda bandı almıstım (kucuk yuz ıcın olanlardan). yarım yamalak aldı. kaldı bazı yerler. birazcık cımbızla alayım dedım.aldıklarımı aldım ama daha duruyorlar. cımbızla cok acıyor. :1no2:
en iyi ugrasmayım kuafore mı gıdeyım? kuaforler sanırım once sir agda ile sonra kalırsa iple geciyor. hic de kuafore gıtmedım iple alırken acıyor mu? yorumlarınızı bekliyorum
merhaba benden sana tavsiye birde bacak makinasiyla dene biraz aciyor ama gec cikiyor hemde azliyor
ben cimbizla aliyorum, ilk basta cok acidi ama simdi hic aci cekmiyorum ayni kaslar gibi iste
kızlar, yeni bir baslık actım ama daha once acılmıs mı bulamadım.
yaa bıyıklarımı ne ile alabılırım. sesu agda bandı almıstım (kucuk yuz ıcın olanlardan). yarım yamalak aldı. kaldı bazı yerler. birazcık cımbızla alayım dedım.aldıklarımı aldım ama daha duruyorlar. cımbızla cok acıyor. :1no2:
en iyi ugrasmayım kuafore mı gıdeyım? kuaforler sanırım once sir agda ile sonra kalırsa iple geciyor. hic de kuafore gıtmedım iple alırken acıyor mu? yorumlarınızı bekliyorum
ben geçen hafta cesaret edip ağda salonuna gittim ve iz kalmasın diye sir yerine iple aldırdım (arkadaşımda iz kaldı ve geçmedi beyaz bıyık şeklinde)... Ama nasıl canım yandı anlatamam gözlerim şarıl şarıl aktı hüngür hüngür ağlıyor gibi, bir de canım acıdığı için ha bire durdurdum kadını dayanamayıp bu kadar tahmin etmiyordum ya:1no2:
şimdi de uzadı yine ama gitmeye cesaret edemiyorum belli olanları kendim cımbızla aldım tabi tek tek aldığım için gözüm akmıyor ama yine canım çok fena yanıyor sanki iğneler batırıyolar gibi benneyaptımki
kendim iple almayı öğrenmek istiyorum ama yapan kadın dişine tutturuyordu birde nasıl sardığını göremedim tam olarak nasıl ip tutuluyor ve alma işlemi nasıl yapılıyor bilen biri anlatabilir mi??? önceki sayfaları okudum ama gözümde canlandıramadım kafamçokkarıştı