Gebeliğe Hazırlık İplantasyon mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay simdi gene bi tuhaf oldum yârin gidiyim ozaman çok saol canm

Kizlar bnmde adetime daha 1 hafta var bugun akintimim icinde cok az kirmizi lekelenme geldi yerlesme kanamasi olabikir mi

Kizlar bnmde adetime daha 1 hafta var bugun akintimim icinde cok az kirmizi lekelenme geldi yerlesme kanamasi olabikir mi
Akintini kontrol et canim etken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin yada bekleyip günün geçince kan testi yaptırabilirsin insallah yerleşme kanamasıdır

Kızlar sizce pozitif miii

Eklentiler

• 72C7E271-C79C-49CF-BBC5-1F4B05B1EEA5.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 76
Cizgi var ama?
Beta hcg icin kan vetdin mi canim?
Kanamanda olmustu senin?
Evet vardı ama yine test yanılması bugun verdim sonuç negatif başka sefere insallah siyah kanamam oldu ara ara normal di enfeksiyondan dolayı dedi doktor ve folio diye bi ilaç verdi

Kizlar iki gun akintimla birlikte pembe kanama geldi cok az lekelenme gibi sogan suyu da iciyorum daha adetimede 4 gun var sizce yerlesme kanamasimidir yoksa sogan kurunden dolayi midir bide sadece belik agriyo ara ara onun disinda hic bir belirtim yok

canim bide rica etmsem biraz detay verirmisin hatirladigin baska belirtiler oldu mu akintin hic kirmiziya dondumu cok.merak ediyorum ben de cunku sana benzer seyler yasiyorum

canim bide rica etmsem biraz detay verirmisin hatirladigin baska belirtiler oldu mu akintin hic kirmiziya dondumu cok.merak ediyorum ben de cunku sana benzer seyler yasiyorum
Kuzum akıntım siyahdi daha ara ara kırmızı lekeyi gördüm sürekli kusma yaşadım o yüzden zaten gebelik zannettim ama kan testinde çıkmadı bisey doktora neden az ve siyah olduğunu sordum önemli bisey yok dedi eger senin de şüphen varsa klasik olucak ama kan testine git ben gibi hamilelik psikolojisi yasama en azından Vardır insallah senjn benim olmadı

Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin ben de iste test su asamada gereksiz geliyor cunku biliyorum adet oldum o zmn niye gogus hassasiyeti var diyorum ya da neden kasiklarim agriyor diyorum kendi kendime yapicam cikmayacak onunda biliyorum onyuzden bazen psikolojik diyorum bazende altinda baska bi neden vardir diye muayeneye cekiniyorum aslinda cevaplari alacagimiz yerde arasak boyle kafayi yemeklede ugrasmicaz ama olsun bu heves de guzel bazen.Allah korusun hic olmayacagini bilenlerde vardir

Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin ben de iste test su asamada gereksiz geliyor cunku biliyorum adet oldum o zmn niye gogus hassasiyeti var diyorum ya da neden kasiklarim agriyor diyorum kendi kendime yapicam cikmayacak onunda biliyorum onyuzden bazen psikolojik diyorum bazende altinda baska bi neden vardir diye muayeneye cekiniyorum aslinda cevaplari alacagimiz yerde arasak boyle kafayi yemeklede ugrasmicaz ama olsun bu heves de guzel bazen.Allah korusun hic olmayacagini bilenlerde vardir

Canim İste öyle olmaktansa test yapıp sonuc kötü de olsa öğrenmek gerekiyor yanı bunlari yaşayıp gebe olan da var üstüne görme falan diye bence kuşku bırakma kendinde insallah vardır rica ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…