• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IPL Lazeri Beğenmiyorlar

dokur sart degil... güzellik salonunda yaptirabiliyorsun... büyük bir olay degil zaten

Ben de 2.seansıma bugün gitim ıpl. de jelli olarak. 2 ay sonra 3.seansım var ama alexandrite devam edeceklermiş. ıpl de seansın olduğu gün sabahtan jilet yaptırıyorlar alex.içinse kılların 4 mm olması gerekiyormuş. Benim de ıpl. de 10 gün sonra dökülmelerim başlamıştı. ve inanılmaz yumuşak pürüzsüz bir cildim oldu.2 ay içerisinde ufak ufak çıkmaya başlıyorlar çıkanlar da kendiliğinden dökülüyor. Şu ana kadar memnuniyetsizlik söz konusu olmadı bende bakalım alex.de ne olacak???

canım para boşuna gitmedi.. ben yaklaşık 8 seanstır yaptırıyorum IPL ile ve nerdeyse bitti.. oysaki anlaşma 15 seans yani bitene kadar olduğu için hala gitmeye devam ediyorum bi kaç tane kaldı bitsin die.. ben tüm vücut bitene kadar 1350 gitmiştim, iyikide gitmişim ve şuan inanılmaz rahattııımm :)

bugün 3 seansa gittim bakalim sonuctan memnun kalacakmiyim

bugün 3 seansa gittim bakalim sonuctan memnun kalacakmiyim

merak ediyorum kızlar acaba bu yöntemle lazer epilasyon arasında ne fark var.
bide hangisi daha zararsız acaba lazer epilasyon kanser yapıyor diye 2010 da kalkacakmış diye bişeyler duydum ama.bide kesin bitiriyomu tüyleri yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizi öptümmm:teytey::teytey:

lazer yaptirmadigim icin bu konu hakkinda kiyaslama yapamicam bende seyreklesme oldu ama henüz malesef daha tamamen kol altinda kurtulmak icin bir kac seans daha ister

bakalım nasıl bişey ya merak ediyorum walla.acaba lazer dahamı ii bu konuda bilen birisi cevap yazsın arkadaşlar...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben Alexandrite cihazla yaptırıyorum epilasyon yuz ve koltuk altı kalın sert tuylerde basarılı. K. altı bıttı gıbı ıste ınce tuyler kaldı.Yuz de aynı sekılde cok fazla ınce tuy var. Anladıgım kadarıyla bu İPL cihaz ınce tuyler ıcın etkıılı oluyor. Sımdı lazerde kalın sert tuyler gıttı gerı kalanlar ıcın İPL lazere baslamamı tavsıye edermısınız? Cunku aleks gormuyor ınceleri bosuna seans gıtmeyeyım.

alexandrite lazeri kesinlikle tavsiye ederim. genital bölgeye yaptırdım tek bir seansta bile mucize yaratıyor sanki, benimkiler 3 seansta tamamen bitti. Ohh ne rahat valla herkese tavsiye ederim. Ama sakın IPL yaptırmayın bacaklarımda hala sepsert kıllar duruyor.

canım sağol da bişey merak ediyorum şimdi bu lazer olayında isim isim ayırıyomu yani lazer epilayon tek bir ad altında değilmi?başka başka tipleri felanmı var ona göre bileyim de

laser alex 755nm dalga boyunda ışın verir ve beyaz ten siyah kılda kesin çözüm oluyor. IPL 600nm-1200nm arasında ışın verir ve her tip ten ve kılda sonuç alınır belki 1-2 seans fazla sürer

Back
X