- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
- Konu Sahibi deryaderya
-
benimki IPL jelli epilasyon yapılıyor, her seansta şakır şakır dökülüyor tüyler, ama bazı inatçı bölgeler war (genitalden bahsediyorum) iç dudak kısımları mesela, oralara ilk vuruşta dökülmüyo, bikaç seanstan sonra dökülüyo, ama sonunda bebek poposu gibide oluyor :)
Canim benimkinide yaparken jel suruluyor bayada dokulme oldu ilk seasimda ,ordaki kadin bu dokulenler tekrar cikmayacak dedi ama hala endiseli bir bekleyis suruyor 2. seansimi bir hafta oldu yaptirali henuz dokulme baslamadi
ztn 15 gün snra dökülme oluyo
ya internette pek olumlu şeyler yazmıyor ipl jelli yaptırıpta hiç memnun olmayan yada çok memnun olan varmı arkadaşlarım yaaa senağlama
Slm arkadaslar,
Evet ipl laserin koyu tenlere ve killara gelmedigi dogru, bu yontemin daha cok acik tuglere iyi geldigi soyleniyor. Ben Hollandada yasiyorum ve laser tedafisi goruyorum gittigim klinikde her ikiside var, ve yapan kadinin bana anlatiklari suydu: ipl in daha cok sarisin bayanlara iyi geldigini ve laserin onlar icin bir sonuc vermedigini ve bu yuzden ipl kullandigini soylemisti bizim gibi yabanci koyu tenlilerede laserin iyi geldigini soylemisti, evet ipl de bi nevi laser ama normal laser ipl den kuvvetliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?