• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IPL Lazeri Beğenmiyorlar

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.686
683
Arkadaşlar ben 5 seanstır lazere gidiyorum Kısmen azalma var. Ancak araştırmalarım sonucunda IPL in lazer olmadığı zamanla tekrar tüylerin çıkacağı söylemndi.Boşuna para da vermek izteniyorum
Yaptırıp sonuç alan varmı aranızda.

ay canim bende ipl isikli epilasyon yaptiriyorum ama henuz 2 seans yaptirdim sonuc ne olacak bilemiyorum:1shok:

benimki IPL jelli epilasyon yapılıyor, her seansta şakır şakır dökülüyor tüyler, ama bazı inatçı bölgeler war (genitalden bahsediyorum) iç dudak kısımları mesela, oralara ilk vuruşta dökülmüyo, bikaç seanstan sonra dökülüyo, ama sonunda bebek poposu gibide oluyor :)

benimki IPL jelli epilasyon yapılıyor, her seansta şakır şakır dökülüyor tüyler, ama bazı inatçı bölgeler war (genitalden bahsediyorum) iç dudak kısımları mesela, oralara ilk vuruşta dökülmüyo, bikaç seanstan sonra dökülüyo, ama sonunda bebek poposu gibide oluyor :)

Canim benimkinide yaparken jel suruluyor bayada dokulme oldu ilk seasimda ,ordaki kadin bu dokulenler tekrar cikmayacak dedi ama hala endiseli bir bekleyis suruyor 2. seansimi bir hafta oldu yaptirali henuz dokulme baslamadi

bende ıpl jelli epilasyon yaptırıyorum. bayagı bi dökülme oldu ve dökülen yerlerden bir daha cıkmadı pürüzsüz.. inatcı yerlere devam ediyorum.. memnunum şimdilik

ztn 15 gün snra dökülme oluyo

evet 10 sonra basladi dokulme oldukcada iyi dokuldu hala devam ediyor koltuk altim 2 seansta bile nerdeyse bitdi , bugun lazer yapin kadina gosterdim super begendi bende cok mutluyum 1 seans daha yaptirsam kalmaz gibi dusunuyorum koltuk altimda ama tabi sonraki seanslarda ayni etki olurmu bilemem gelismelerden her zaman haberdar ediyorum zaten sizi ve edecegim :utangac:
a.s.

arkadaslar birde sunu soylemek istedim ipl lazer bende butun ince kilari bitirdi 2.seansim olmasina ragmen cikan kilarda kalin kilar onlarada devam edecegim , bir cok arkadasimiz ince kilardan sikayetcilar ince kilarim kaldi diye

Bende yeni başladım ve ilk 2 sean I2pl de daha sonra nd yag da devam edeceğim gittiğim yer ısrarla biter ve bir daha çıkmaz diyor kaldıki bir arkadaşım 2 yıldır ıpl kullanıyor 10 seans bitti ve tek tük çıkıyor artık onda mesela; koltuk altında 3-4 kıl kalmış ıpli beğenmeyenler neden beğenmiyor tekrar mı çıkmış kıllar onlarda acaba:bbo:

ya internette pek olumlu şeyler yazmıyor ipl jelli yaptırıpta hiç memnun olmayan yada çok memnun olan varmı arkadaşlarım yaaa senağlama

arkadaşım var gözümle gördüğüm 10 seans sonunda tek tük var bacaklarında koltuk altındada 3 bilemedin 4 kıl kalmış eğer için rahatlayacaksa

slm danismak istedigim bende amsterdamda yasiyorum burada lazer arastiriyorum ama bilemiyorum yeni oldugum icin...gittigin yada tavsiye etigin bir yer varsa ogrenebilir miyim ? kolay gelsin

Slm arkadaslar,

Evet ipl laserin koyu tenlere ve killara gelmedigi dogru, bu yontemin daha cok acik tuglere iyi geldigi soyleniyor. Ben Hollandada yasiyorum ve laser tedafisi goruyorum gittigim klinikde her ikiside var, ve yapan kadinin bana anlatiklari suydu: ipl in daha cok sarisin bayanlara iyi geldigini ve laserin onlar icin bir sonuc vermedigini ve bu yuzden ipl kullandigini soylemisti bizim gibi yabanci koyu tenlilerede laserin iyi geldigini soylemisti, evet ipl de bi nevi laser ama normal laser ipl den kuvvetliymis.

İpl lazer bazı kişilerde özelliklede genetik tüy problemi olan bayanlarda yüzde ki tüyleri yok ederken başka yerlerinden tüyler çıkıyor mesela boğaz kısımlarından bu olayı birçok kişide gördüm maalesef...alexander lazer bence çok daha etkili.. Ama şunu da unutmayalım ki teknoloji halen tüy problemini kesin bitirecek bir cihaz bulamadı.. Hergün dua ediyorum ah bir bulunsa diye:Saruboceq:

alti ay önce koltuk altima yaptirmistim ibl isikla bir söyle kücük cember ceklinde döküldü ve alti aydan beri o ufak yerlerde tekar cikmadi... bugün ikini kez gittim bakalim sonucu bende merak ediyorum...bende jel sürmedi ama.
Bana orda bir krem önerdi her gün sabah aksam o kremi haif sürünce daha az seyansta killarimdan kurtulurmusum ama bana cok pahali geli bide malum ay sonu. O krem sayesinde killar daha gec cikiyormus bide killari zayiflatiyormus... aptal kafam kremin adini sormadim koyu mavi di disi.. acaba böyle kremlerden duyan kulanan varmi? Bide türkiyede koltuk ati ne kadara yapiyorlar bir seyansi ben almanyada 50 euro yani 100 ytl ödedim.. pahali geldigi icinde 6 ay gitmemistim :-). Düsündüm de burda bir seans daha olurum 4-6 hafta sonra. sonra dügün icin tr ye geliyorum bide orda yaptiririm ama önce fiyatlardan haberdar olmam gerek

Cilt doktoruna danışmıştım.. Hiç böyle bişey demedi. Aksine yüz için en iyisi odur, diğer bölgelerde alex. daha iyi ama sonuç elde edersin dedi. Söylenenleri kafaya takma.. Bende 5'teyim..

peki kızlar ıpl lazer yaptıranlar siz doktoramı yaptırıyorsunuz yoks agüzellik uzmanıda yapabilirmi yani doktor olması şartmı acaba?

Back
X