yeniden merhaba.ben dünde konu açmıştım ama nedendir bilmiyorum bugün açtığım konuyu bulamadım.
neyse ıpl lazere başlayalı 2 hafta oldu. bir hafta sonra tüylerimin yarısı döküldü.halada devam ediyor dökülmeler.ben memnun kaldım.
takıldığım nokta sitede o kadar çok var ki aman sakın ıpl yaptırmayın,şöyle kötü,böyle kötü,tüyler geri çıkacak eskisi gibi,paranıza yazık vs...
fiyat uygun,uygun paket fiyatları var,bitiş garantisi veriyorlar.
tabiki tek tük cılız tüyler kalabilir,ki bu her lazer aletinde olan bir risk.
dün bu konuyu açtığımda nazz adlı arkadaş komşusunun 3 yıl önce ıpl yaptırdığını hala çıkmadığını kendisininde hftaya yaptıracağını yazmıştı.
lütfen bu konuda deneyimli olanlar samimi bir şekilde paylaşabilirlermi,cihazı övmek ya da yermek amaçlı değil gerçekten samimi bir şekilde yazın lütfen.
ben paramı peşin ödedim ve yaptırmayın,boşuna gidiyorsunuz yazan konuları görünce endişeleniyorum.
kaç defa ardım gittiğim yeri,aramakla kalmadım gittim konuştum.
yani kim verirki 3 ay,5 ay sonra eskisi gibi çıkacak tüylere o kadar para.
hem maddi,hem de manevi olarak mağdur oluruz dedim. ama garanti veriyorlar.
gittiğim yer büyük,gösterişli,bol çalışanlı bir yer.
müşteriside bol.
eğer öyle bir durum olsaydı onca kişi hesap sormaz mıydı?
lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
bu arada bu konunun kapatılmamasını rica ediyorum ilgili yerlere..
neyse ıpl lazere başlayalı 2 hafta oldu. bir hafta sonra tüylerimin yarısı döküldü.halada devam ediyor dökülmeler.ben memnun kaldım.
takıldığım nokta sitede o kadar çok var ki aman sakın ıpl yaptırmayın,şöyle kötü,böyle kötü,tüyler geri çıkacak eskisi gibi,paranıza yazık vs...
fiyat uygun,uygun paket fiyatları var,bitiş garantisi veriyorlar.
tabiki tek tük cılız tüyler kalabilir,ki bu her lazer aletinde olan bir risk.
dün bu konuyu açtığımda nazz adlı arkadaş komşusunun 3 yıl önce ıpl yaptırdığını hala çıkmadığını kendisininde hftaya yaptıracağını yazmıştı.
lütfen bu konuda deneyimli olanlar samimi bir şekilde paylaşabilirlermi,cihazı övmek ya da yermek amaçlı değil gerçekten samimi bir şekilde yazın lütfen.
ben paramı peşin ödedim ve yaptırmayın,boşuna gidiyorsunuz yazan konuları görünce endişeleniyorum.
kaç defa ardım gittiğim yeri,aramakla kalmadım gittim konuştum.
yani kim verirki 3 ay,5 ay sonra eskisi gibi çıkacak tüylere o kadar para.
hem maddi,hem de manevi olarak mağdur oluruz dedim. ama garanti veriyorlar.
gittiğim yer büyük,gösterişli,bol çalışanlı bir yer.
müşteriside bol.
eğer öyle bir durum olsaydı onca kişi hesap sormaz mıydı?
lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
bu arada bu konunun kapatılmamasını rica ediyorum ilgili yerlere..