Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa neden memnun değil biliyo musunuzzzArkadasımda inface var. Hiç memnun değil. Bende braun var çok memnunum
Etkisi olmadı dedi. O 1 senedir kullanıyor. Düzensiz kullandığı zamanlar da olmuş ama her zaman duzenli kullanamadım demişti. Bariz bir fark yok olmadı varla yok arası bir fark var memnun kalmadım diye söylediyaa neden memnun değil biliyo musunuzzz
Bende de Braun var hamilelik doğum derken bıraktım 6 ay oldu doğum yapalı yavaş yavaş tekrar başlamak istiyorum siz bu süreçte kullandınız mı çünkü ben kullanmadığım için %50 geri çıkan yerler varEtkisi olmadı dedi. O 1 senedir kullanıyor. Düzensiz kullandığı zamanlar da olmuş ama her zaman duzenli kullanamadım demişti. Bariz bir fark yok olmadı varla yok arası bir fark var memnun kalmadım diye söyledi
Yok kuzum. Şöyle. Ben 6-7 sene önce bir lazer epilasyon merkezine gitmiştim. Çoğu bölgede sıfırlamıştım. Sendeki gibi hamilelikte tekrar çıkmaya başladı. Eskisinden beter oldu diyebilirim. Ben de bebekle lazere git, seans kovala vs zor olur dedim doğumdan sonra cihazı aldım. Hatta cok sonra aldım yani. Bebik haftaya yaşına girecek. Ben 2 aydır kullanıyorum. Şimdi bile bikini hariç, o bölgede memnun kalmadım bi. Kalan bölgelerde %90 bitti bile. Hiç korkma sen de. Çıksın. Dökülür tekrar hiç takılmaBende de Braun var hamilelik doğum derken bıraktım 6 ay oldu doğum yapalı yavaş yavaş tekrar başlamak istiyorum siz bu süreçte kullandınız mı çünkü ben kullanmadığım için %50 geri çıkan yerler var
O markalar çok çok uygun. Al dene elbette. Ama bu kadar ucuz olması beni şaşırtıyor.Kızlar riomi inface ve pirantch ıpl cihazları arasında kaldım kullanan memnun kalan ya da sıkıntı yaşayan var mı ayrıntılı dönütlerinizi yazar mısınız
Ben bikiniye çift atış yapıyorum makineyi hiç kaldırmadan en yüksek derecede. Benim cildim hassas değil bir lekelenme falan olmadı.Yok kuzum. Şöyle. Ben 6-7 sene önce bir lazer epilasyon merkezine gitmiştim. Çoğu bölgede sıfırlamıştım. Sendeki gibi hamilelikte tekrar çıkmaya başladı. Eskisinden beter oldu diyebilirim. Ben de bebekle lazere git, seans kovala vs zor olur dedim doğumdan sonra cihazı aldım. Hatta cok sonra aldım yani. Bebik haftaya yaşına girecek. Ben 2 aydır kullanıyorum. Şimdi bile bikini hariç, o bölgede memnun kalmadım bi. Kalan bölgelerde %90 bitti bile. Hiç korkma sen de. Çıksın. Dökülür tekrar hiç takılma
Üstte bende de çıkmıyor. Önceki lazerde sıfırlamıştım. Hamilelikte de 2-3 tane çıkmıştı orada… Alt tarafta kararma var. O da daha düşük seviyede atış yapıyor. Ondan etkili olmadı muhtemelen…Ben bikiniye çift atış yapıyorum makineyi hiç kaldırmadan en yüksek derecede. Benim cildim hassas değil bir lekelenme falan olmadı.
Üst tarafı 3 hafta olacak çıkmadı hiç.
Evet olabilir.Üstte bende de çıkmıyor. Önceki lazerde sıfırlamıştım. Hamilelikte de 2-3 tane çıkmıştı orada… Alt tarafta kararma var. O da daha düşük seviyede atış yapıyor. Ondan etkili olmadı muhtemelen…