• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iphone6 yardımm

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
Nereye yazacağımı bulamayınca yine ben :KK70:
Bugün elime telefonum ulaştı kızlar ama kartı kırdırmam gerrekiyor.Bu hafta mesai saatlerim nedeni ile zor gibi.Çünkü yaşadığım yerde telefoncu yok şuan sezonluk olduğu için kapalı ve en yakın yer 25dk.Mesai saatlerim uymuyor heryer erkenden kapanıyor:mad:Kartsız çalıştırmak istiyorum ama olmadı.Bilgisi olan varmı?o_O

Bana yolla keseyim diyecegim ama olmayacak kesme aletiyle kesilecek ama simkart yenileme ve kesin yaptirma disinda baska sansin yok :(

Nereye yazacağımı bulamayınca yine ben :KK70:
Bugün elime telefonum ulaştı kızlar ama kartı kırdırmam gerrekiyor.Bu hafta mesai saatlerim nedeni ile zor gibi.Çünkü yaşadığım yerde telefoncu yok şuan sezonluk olduğu için kapalı ve en yakın yer 25dk.Mesai saatlerim uymuyor heryer erkenden kapanıyor:mad:Kartsız çalıştırmak istiyorum ama olmadı.Bilgisi olan varmı?o_O
Yapabilirmisin bilmiyorum ama esiminkini ben kestim falcatayla :))
Fazlami yetenekliyim ne :KK45:

Telefoncularda hat kırma makinesi varmış.Yarın artık bi ara gitmye çalşcam bir de ücretli mi bu?

Hat kırma ne ay? Ben direkt nanosim almıştım.
Yeni simler canm onlar eski simler kesiliyor
Telefoncularda hat kırma makinesi varmış.Yarın artık bi ara gitmye çalşcam bir de ücretli mi bu?
Yok canm o ne ki ucret alinacak tikk kesecek ben almiyrm ama alanda olmaz heralde bilgilerin coksa once telefondan telefona bilgilerini aktar ondan sonra hatti kestir bence
Herzaman risk vardir

Yok canm o ne ki ucret alinacak tikk kesecek ben almiyrm ama alanda olmaz heralde bilgilerin coksa once telefondan telefona bilgilerini aktar ondan sonra hatti kestir bence
Herzaman risk vardir
Ben 5 tl verdim :))

Herzaman risk vardir
Evet kesiliyor kırılıyor riskli ama bende pek bilgi yok aslında:p

Back