İPhone kullananlar?

Aa ilgisi var mi ki? Batidayim 30derecelerde hava hep. Benimde öyle 50de biraktim diyelim %35e falan kesin düsmüs oluyor birden.

Kesin ilgisi var mı bilmiyorum ben ona yormuştum çünkü hava soğukken dışardayken sürekli atardı şarj 60 30 15 düşüş şeklinde değil tek seferde hop diye ama otobüse falan binip ısınınca düzelirdi

Malesef iPhone eski telefonların kullanımını azaltmak telefonları yeniletmek için yapıyor bunu hatta haberlerde görmüştüm . Ben ne zaman güncelleme yapsam bi sıkıntı oluyor. Benimki de inanılmaz derecede yavaşladı 5s kullanıyorum. Gittiği yere kadar da kullanacağım. :)

Nasil bi strateji yapmislar valla, nerede bizde o 8leri iphone x leri alacak bütce. Az buz da degil cünkü:)) Bende gittigi yere kadar bundayim mecburen, annem tuslu telefon kullaniyor 3gunde bir sarj ediyor. Misss gibi:)))

Apple bunu bilinçli yaptığını açık açık itiraf etti zaten.

Samsung s8+ kullanıyorum iki günde bir şarja takıyorum :KK59:

İphone güncellemeyle eski telleri kötüleştirdiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam :deli: eski sürüme döndürebiliyorsanız döndürün öyle deneyin :KK66:
Yavaşlatma yapmıştı canım.

Durduğu yerde şarj düşmesi çok anormal.
1 senedir baya faal olarak kullandığım telefonumu gece yüzde10 la bıraksam bile sabah uyandığımda açık oluyor.

Pilinizde sorun var bence.

Nasil bi strateji yapmislar valla, nerede bizde o 8leri iphone x leri alacak bütce. Az buz da degil cünkü:)) Bende gittigi yere kadar bundayim mecburen, annem tuslu telefon kullaniyor 3gunde bir sarj ediyor. Misss gibi:)))

Maaşımın tamamını bi telefona vermek hiç mantıklı gelmiyor bana :)

Ayni sorun bendede vardi suan telefonum tamirden geldi simdilik cok iyi gun boyu videoda izlesem kapanmiyor hic ummadigim sarj soketinde sorun varmis sizinde bundan kaynaklaniyor telefon sarj almis gozukuyor ama aslnda soket skntli olunca boyle oluyor aklinizds bulunsun benimkide ayni durumdaydi en sonunda kapanip pil almayinca acilmayinca yaptrdim

Evet kesinlikle son bir aydir birden düsüyor sarj. Masanin üstüne birakip birkac saat sonra aldigimda da kendi kendine %15 falan düsüyor. Acaba sürümden mi kaynakli anlamadim ki. 11.3.1de guncel suan: /
Kendı kendıne düşüyorsa soket arızası tarzı bırsey olabılır. İyi bır tamırcıye goturursenız yardımcı olurlar. Benımde 6s öyle bı sıkıntım YÖK.
İPhone 6 vardı bırınde aynı dedıgın sorunla vardı. Kendı kendıne şarjı düşüyordu 4-5 saat dayanıyordu. SOketle alakalı bır problemdı. Tam adını hatırlayamadım. Pil degısımıne gerek YÖK. Bızım buralarda 150 ₺ gıbı bı masrafı var.

Back
X