İPhone kullananlar?

bulutlukumbara

❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
35
18
3
Kızlar yıllardır iphone kullanıyorum. Bundan önceki telefonum iphone5s ti. Şarjından gayet memnundum, beni epey idare ediyordu. Son 2 senedir de 6s kullanıyorum. Ama inanılmaz hızlı şarj bitiyor. Konum kapalı, parlaklık sıfırda, video falan da izlemiyorum.

Pil durumu bugün şu şekilde mesela:

BCB70063-970F-4BA3-90A1-006596C5C8C7.webp

3 saatte şarjım %15e düştü. Ki 3 saat aralıksız kullanım asla değil. Telefonda konuştum birkaç kez, dört beş kez de internete girdim en fazla 10 dakika. Sizde de durum böyle mi? 3 saat çok az değil mi? Ne video izledim ne şarkı dinledim bir de. Bunun bir çözümü yok mudur? 5s hiç böyle değildi.. Şarj aletiyle geziyorum tüm gün. İnternetten baktım da bazı iphone kullanıcılarının 12 saat dahi gidiyormuş şarjı, benim 3 saat. : /

İPhone 6s kullanıyorum bende ,son bir aydır inanılmaz şarz yiyor,%20 den bir anda %12’ye düşebiliyor

İphone kullanan kimi görsen şarj aletiyle geziyor yanlız değilsin ama 3 saat de az yani gene de samsung candır :dondurma::dondurma: bu arada bi güncelleme falan mı yaptı belki ondan sonra olmuştur arka planda birşey sürekli çalışıyordur

Sevgiliminde eski tel 4s ti çok güzeldi şarjı. Şimdiki 6s ama oda şikayetçi. 4s kadar dayanmıyor diyor. Sanırım genel olarak 6 serilerinde bişey var

İPhone 6s kullanıyorum bende ,son bir aydır inanılmaz şarz yiyor,%20 den bir anda %12’ye düşebiliyor

Evet kesinlikle son bir aydir birden düsüyor sarj. Masanin üstüne birakip birkac saat sonra aldigimda da kendi kendine %15 falan düsüyor. Acaba sürümden mi kaynakli anlamadim ki. 11.3.1de guncel suan: /

İphone kullanan kimi görsen şarj aletiyle geziyor yanlız değilsin ama 3 saat de az yani gene de samsung candır :dondurma::dondurma: bu arada bi güncelleme falan mı yaptı belki ondan sonra olmuştur arka planda birşey sürekli çalışıyordur

Evet 1 ay önce guncelleme geldi. Son 1 aydir birden düsüyor sarj, hic dayanmiyor. Arka planda hic uygulamada calismiyor, suan parlaklik öyle kisik ki ne yazdigimi zor görüyorum:)) ki %10 gitti 3dakikada.

benim ki de 6 plus arada 60 dan hop 30 a falan düşüyor ama kışın oluyor ben soğuğa bağlıyorum hava ısındığından beri hiç olmadı acaba yaşadığınız yer hala soguk mu

benim ki de 6 plus arada 60 dan hop 30 a falan düşüyor ama kışın oluyor ben soğuğa bağlıyorum hava ısındığından beri hiç olmadı acaba yaşadığınız yer hala soguk mu

Aa ilgisi var mi ki? Batidayim 30derecelerde hava hep. Benimde öyle 50de biraktim diyelim %35e falan kesin düsmüs oluyor birden.

Evet 1 ay önce guncelleme geldi. Son 1 aydir birden düsüyor sarj, hic dayanmiyor. Arka planda hic uygulamada calismiyor, suan parlaklik öyle kisik ki ne yazdigimi zor görüyorum:)) ki %10 gitti 3dakikada.
İphone güncellemeyle eski telleri kötüleştirdiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam :deli: eski sürüme döndürebiliyorsanız döndürün öyle deneyin :KK66:

Back
X