• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpekyol ve Twist te %70+%20 indirim

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
:69:ipekyol ve twistte %70+%20 indirim başlayalı yaklaşık 10 gün oldu. bu indirim outlet mağazalarında, 2010 sonbahar kış sezonu ürünleri için geçerli(geçtiğimiz sezon yani)

Evet.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Ipekyol bi bluza 17 tl vermicek kimseyi tanımıyorum.Bu sadece bi örnek..

elimden geldiğince paylaşırım.şuanda shopping festin indirimleri çok mantıklı gerçekten.özellikle yeni sezon ürünlerinde geçerli olması daha güzel.alışveriş için genelde outletleri tercih ediyorum ve indirim tarihlerini bilmek önemli.

evet bana da zilyon tane mesaj geldi shopping fest ile ilgili ama ilgimi çeken yerler indirime girmemiş maalesef.
bende indirimleri takip edenlerdenim. bi kaç outlet hariç(vakko burberry ipekyol) outletten alışveriş yapmak pek hoşuma gitmiyor. genelde outletlerde 2. kalite veya çok eski sezon mallar kalıyor.
bana göre en mantıklısı sezon sonunda kendi mağazasından almak.bu yüzden bütün indirimler benden sorulur diyebilirim:82:

ben indrm falan görememştm dün magzada siz nerdeki magzadan bahsediosnz outlet yenibosnamı

slm buujuu
%70+%20 indirim ipekyol outletlerde geçerli
zeytinburnu olivium,airport avm,yenibosna(kuyumcukent yanı) gibi outletlerde 2010-2011 kış sezonu için geçerli.

mağazalarda yeni sezon açıldı.eski sezon ürünleri outletlere yolladılar.o yüzden görememişsindir

Son düzenleme:
Back
X