İpekyol ,Hotiç Ve 1.Sınıf Ürünler

Leopar desenli elbise satıldı mı?Bedeni ve fiyatı ve kullanım durumu nedir?

selam elbise durıyor...sadece 1 kez salonda giyildi yani sıfır durumda...
bedeni 40 ben 38 bedenken giymiştim dökümlü oluşu 38 40 için uygun olmasına sebep...marka ipekyol ,fiyat 300e aldım,200 e satabilirim..
sevgiler

meleğim posta kutun dolu.15inden sonra yollarsın aksilik olursa başın ağrımasın cansın.

canım ne zaman istersen gönderirim ama ben yeni birşeyler aldığımda giymek için sabırsızlanırım :))sende giymek için sabırsızlan ve hemen gönder adresini

pek kıymetlidir benim kıyafetlerim gözüm gibi bakarım onlara hatta o kadar ki giymeye kıyamadıklarım bile vardır ,zamanı beklerim :)) şapkada bunlardan biri oldu,hiç kullanamadım ,sıfır..sen severek aldın severek kullan sen kadar bende memnun oldum şapkam adına :))severek kullanacak sahibi var artık pantalonuda sanırım 2 kez oda belki :// kullanmışımdır çok severek almama karşın

iyi günlerde kullan..paraya gelince 15.uyar bana acelesi yok ...hatta belki o güne kadar bende buradan birşey alırım sen direk o kişiye yaparsın havale..bakarız 15 inde ...almamış olursam iban veririm ...

sevgiler

kalanlar ve yeni eklediklerim

HM krem renkli sıfır şort,hamilileeğimde aldım ve hiç kullandım...42 beden 7.5 lira..

kışlık siyeh şort yüksek bel fermuarlı ,esnek ,mini çok tarz...36 38 40 hepsine olur..çok esnek duruşu değişir ama tarzı hep cool :))) 10 lira

gri şort mini ve esnek çok şık miss poem 40 ama 38de rahat olur 5 lira

yeşil etek..hiç giyilmedi 38 beden...7.5 lira

kırçıllı kışlık mini etek , 1 kez kullanıldı s beden 20 lira

kaban ayarlanabilir (hamileliğimde kullandım)sorunsuz 45 lira

kazak 1 kez kullandım s m beden 7.5 lira

slm cnm, yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. gözlüğü istiyorsan 70 olur. takas düşünmüyorum. kutuda kullandım hep çizik yok. sevgiler... konunun olduğu sayfadan yazarsan sevinirim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…