İpekyol ,Hotiç Ve 1.Sınıf Ürünler

indirdimmmmmmm fiyatlarııı da burnumu daa satıyorummm gitttiiiibenle mi yaşlanacak bir yerde....sadece güncel yazmayayım istedim...ne yazayım bilemedim bir yerde de

herkes ne istiyorsa o fiyat uyar bana da ....evet evet pazarlıksız ne derseniz ihtiyacı olan alsın kullansın gü
le güle....

kızlar kızıyorum heee
hadi alın bu caanım ürünlerimi,giyinin şıkır şıkır gezin,hava atın ark.larınıza felann

hadiiii

yazlık 2 şort ve kışlık siyah şortlarımı satabilirim...
kışlık siyeh şort yüksek bel fermuarlı ,esnek ,mini çok tarz...36 38 40 hepsine olur..çok esnek duruşu değişir ama tarzı hep cool :)))
gri şort mini ve esnek çok şık miss poem 40 ama 38de rahat olur
diğeride hamileliğimde almıştım hiç kullanmadım spor bir şort HM 42 beden

Eklentiler

• $2014-03-02 15.19.00.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $2014-03-02 15.19.13.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $2014-03-02 15.20.30.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $2014-03-02 15.21.07.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $2014-03-02 15.21.18.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 68
adil ışık ceket alıcısını bulmuştur..iyi günlerde kullanılması dileğimle

siyah uzun elbise satılmıştır...iyi günlerde kullanman dileğimle arkadaşım...sevgilerrr

adil ışık ceket alıcısını bulmuştur..iyi günlerde kullanılması dileğimle

siyah uzun elbise satılmıştır...iyi günlerde kullanman dileğimle arkadaşım...sevgilerrr

bebek arabası ilanımdan dolayı bana mesaj göndermişsiniz. özel mesaj hakkım yok. özel mesajda veya başlığın altına resimlerini gönderebilirseniz sevinirim.

kızlar değerinde takas tekliflerinizi bekliyorum yada beğendiğiniz ürünlerde talep ettiğiniz indirimli fiyatlarınızı....

elimden çıkartmak istiyorum...seç al..dönemi başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…