ipek yorgan kullanan var mı arkadaşlar?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
44
oğluma yorgan almak istiyom ama kuş tüyü ile ipek yorgan arasında kararsız kaldım. araştırmalarıma göre ipek yorganda çok kullanışlıymış ve akar barındırmıyormuş. kullanan varsa tecrübelerini beklerim.
bide hazır yün yorganlar var. işlenmiş yünden yapılmış. onlarıda kullanan varsa yazsın lütfen .:KK34:

Ben de iki ay kadar önce epey araştırıp ipek yorganda karar kılmıştım. İnternetten Laila marka aldım. Çok memnum, bi daha başka yorgan kullanmam herhalde, yumuşak, hafif. Özellikle ev tozuna falan alerji varsa tavsiye ederim. Kuştüyünü alerjisi olana doktorlar pek önermiyorlar zaten.

ben de iki ay kadar önce epey araştırıp ipek yorganda karar kılmıştım. Internetten laila marka aldım. çok memnum, bi daha başka yorgan kullanmam herhalde, yumuşak, hafif. özellikle ev tozuna falan alerji varsa tavsiye ederim. Kuştüyünü alerjisi olana doktorlar pek önermiyorlar zaten.

kaz tüyü aldım ipek biraz pahalı geldi bana ama çok toz tutuyo kaz tüyü maalesef. şimdilik kullanıyo oğlum. :KK31:

Hangi kaz tüyünden aldın? Memnunmusun, tavsiye edermisin?

Bi tane almıştım, tüyleri falan çıkıyordu içinden. Kullanamadık atmak zorunda kalmıştım.

Şimdi mevsim itibariyle kullanmıyoruz yorgan falan tabii ama , sonbabahara doğru çocukların yorganını da ipek yorganla değiştirecem galiba.

Hangi kaz tüyünden aldın? Memnunmusun, tavsiye edermisin?

Bi tane almıştım, tüyleri falan çıkıyordu içinden. Kullanamadık atmak zorunda kalmıştım.

Şimdi mevsim itibariyle kullanmıyoruz yorgan falan tabii ama , sonbabahara doğru çocukların yorganını da ipek yorganla değiştirecem galiba.

markasını hatırlayamdım şimdi canım ya . maverna mı falan öyle bişeydi. internnetn aldım. yorumları okudum hepsi olumluydu bende aldım. çok hafif ama çok sıcak tutuyo. tek olumsuz yanı çok toz tutuyo olması. iepk yorgan ilgili pek bilgi edinemdiğim için almadım. o kadar para verip memnunun kalmazssan saçmalık olur. sende iyice araştır ona göre al.

Ben geçen kış Laila ipek yorgan almıştım, bize ve kızıma çok memnunuz. Hem alerjimiz için iyi oldu hemde kaz tüyü gibi terletmiyo

Merhaba,

Kaztüyü yorganın içinde bulunan tüylerin kılıfın dışına çıkması ve kızımı rahatsız etmesi sebebiyle evdeki tüm kaztüyü yorganları kaldırdık.
İnternetten araştırdığımda antialerjik ipek yorganı gördüm. En sağlıklı yorgan olduğu söyleniyor. Alerji uzmanları da tavsiye ediyormuş.
Aradığım tüm bilgileri Silky Dreams // pek yorgan sayfasından ulaştım. Siteden satış da yapılıyormuş, 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum, herkese tavsiye ederim.
Benden sonra 2 arkadaşım daha denedi ve onlar da çok memnunlar o yüzden güvenle önerebilirim :).

İyi Günler,
Ailecek alerjik astımlı olduğumuz için, ipek yorgan kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine çocuklarıma ve kendime internet üzerinden (Silky Paradise) ipek yorgan aldım. Şuan çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

Ben geçen kış Laila ipek yorgan almıştım, bize ve kızıma çok memnunuz. Hem alerjimiz için iyi oldu hemde kaz tüyü gibi terletmiyor

Aradan 2.5 yıl geçmiş. Epey zaman geçtiği için bilgilendirmek istedim. İpek yorganımızı hala kullanıyoruz ve memnunuz. Mayt alerjiniz varsa veya yorganınız terletiyorsa ipek yorgan ı kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatları diğerlerinden biraz pahalı ama ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Ben ipek yorgan ı ipekshop.com'dan almıştım. Kış sonu indirimde oldukları için almayı düşünüyorsanız bu aralar indirimdeler.

Merhaba ipekshoptan yorgan ve yastık alamyı planlıyorum fakat daha önceden deneyim etmiş birinden yardım istiyorum..
Tavsiye eder misiniz?

teşekkür ederim
Sevgiler

Aradan 2.5 yıl geçmiş. Epey zaman geçtiği için bilgilendirmek istedim. İpek yorganımızı hala kullanıyoruz ve memnunuz. Mayt alerjiniz varsa veya yorganınız terletiyorsa ipek yorgan ı kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatları diğerlerinden biraz pahalı ama ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Ben ipek yorgan ı ipekshop.com'dan almıştım. Kış sonu indirimde oldukları için almayı düşünüyorsanız bu aralar indirimdeler.

Merhaba...hala tavsiye eder misiniz?

X