Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kullanmadım ama amcamın oğlu bu yaz evlendi yemek odası ve koltuk takımını ipekten aldılar kayseri de üretiliyor diye biliyorum istikbal ve bellona gibi ama onlara göre fiyatları daha uygun onlardan bi sıkıntı dymadım kaldıki geçen yıl annem istikbalden ekol oturuma gurubu aldı annemden görüp başka bir renginden teyzem de aynı günün ertesi aldı anneminkinde doğru düzgün oturulmuyo bile yarı yılı yurt dışında geçiriyorlar oturma yerlerinin kumaşları sanki dökülmüş gibi oldu ama teyzeminki allahın günü hemde hiç özensiz çoluk çocuk kullanıyo siliniyo hiçbişeycik olmuyo velhasıl bu işler şans işi bak içine siniyosa al derim ben gidipte sırf onlar reklama bi ton para döküyo diye biz de onlara daha doğrusu onların isimlerine bi dünya para vermek zorunda değiliz bence ..ben mesela 2-3 aydır ankastre araştırıyorum isimli markalar bi dünya para inan vidalarına kadar aynı ama 3 katı para ben mekappadan aldım 3 lü set 1000 liraya türkiye üretiliyo dün geldi valla 3000 likler kadar güzel daha takılmadı ama görüntüleri bile çok güzel ...başını ağrıttım ama benden bu kadar ...![]()
Kızlar geçen gün Üç olsun Güç olmasın kampanyasını gördüm ve fiyat acayip uygun geldi. Modelleri de istediğim gibi modern ve beyaz ağırlıkta...
Daha önce İpek Mobilya kullanmış olanlarınız varsa,tavsiye ederler mi acaba? Bir sorayım dedim![]()
Mobilyalar şunlar:
Eki Görüntüle 321247 Eki Görüntüle 321246 Eki Görüntüle 321248
bende hep mobilyalarımı düz beyaz hayal etmiştim ama,fiyatı da bayağı uygun yeni evlenecek bir çift için. yakından gördükten sonra kesin kararımızı veririz inşallah,teşekkürleeerbnde gördüm reklamlarını beyaz yerleri çok hoş da oijamalaı gibi çizgili olması bana hoş gelmedi açıkçası keşke o siyah yerlerının fındık kabuğu ya da ceviz rengi yapılma imkanı olsa.. bizm burda ipek galeria vr yanından geçerken görüyordm bazn yemek odaları birz sunta gbi snki ne bliym bnm içime sinmedi açıkcası ama bunlar lake bilemem yakından incelemek gerek model güzl ama syh yerlerı hoşuma gıtmıyor bnm herkesde bir siyah beyaz aşkı 4-5 yıls nra artk bıkıcaz çnkü herkesn evi birbirinin aynısı olmş vazıyette artk.
evet kararsızlık çok kötü canımben de bikaç gün önce otrma odam için kilyos köşe takımını beğenmiştim ipekten hala karar veremedim ben koltuk alırken almadan bi 6 önceden bakmaya başlarım kararsızlık ne kötü şeyyy...
teşekkür ederim canım...Kayseride uzun seneler oturmuş birisi olarak İpeği önerebilirim...İpek bellona ve istikbal aynı fabika ürünü diye biliyorum ben..Annemlerin evinde çekyatlar ve yatak odaları bellonadan idi 6-7 sene oldu hala kullanıyorlar...Yeni yeni yıpranmaya başladı...Tavsiye ederim ben...Bu arada mobilyalar harika görünüyor...![]()
servis olanakları için ömür boyu diyor canım ama,bi çağır istersen servisi...üzüldüm6 yıllık evliyim ve ipek mobilya almıştım evlenirken.ben hiç memnun değilim.salon takımıma oturulmamasına rağmen gacır gucur sesler artmaya başladı.1 yıl dolmadan kolları göçtü.3 kere servis gördü koltuklarım.yatak odası takımımın kaplamaları kalkmaya başladı...ben mobilyalarımı çok beğenerek ve severek almıştım ama böyle olunca üzülüyor kıyamıyorum onlara...