Benimde iki haftalıkken yamuk yumuk olmaya başladı sonrada döküldü.üç hafta ancak ömrü oldu olmadı. tek tük kaldı.çok çirkin gözüküyordu.bi iki tanesini de elimle çıkarayim derken yoldum iyice kirpikleri.zaten yapıldığından beri hafif hafif batıyordu.bide kirpik diplerinde yapıştırıcı beyaz beyaz gözüküyordu.tövbe valla.kirpik perması düşünüyordum ondanda vazgeçtim öyle olunca.hiç bişey yaptırmıcam kirpiklerime
150.Ye yaptırdım.perma kıvrık yapıyormuş.memnun olan da var olmayan da.ipek kirpik gibi yani
Kesinlikle değmedi.o parayi seruma verseydim şimdiye bayagi uzamıştı zaten
Bi yerde okumuştum.ama nasıl oluyor sonuç ne oluyor ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum
Arkadaşlar bugün ipek kirpik taktirali tam bir ay oldu.cok kötü bir uygulama. Sakın yaptirmayin.caddede iyi bir yere pahalıya yaptırdım. Biraz dokulecegini tahmin ediyordum ama bu kadarını değil.ilk hafta guzel sonra karışmalar başlıyor zaten sert arada yanma batma oluyor.bu hafta dökülmeler başladı kendi guzelim kirpiklerim gitti.yaparken sordum hic zarar vermez dediler.etrafimdaki herkes cok kızdı kirpiklerim gayet guzeldi simdi ne yapacağımı düşünüyorum
Merhabalar,
Ben uzun zamandır caddede ipek kirpik yaptırıyorum. Öncelikle şunu açıklamak istiyorum ipek kirpik yaptırdıktan sonra dökülmenize baglı olarak haftada 1 ya da 15 günde 1 bakım yaptırmak gerekiyor. Dökülenler tamamlanıyor. Bazı arkadaşlar dökülmemesini beklemiş ama kendi kirpiğiniz bile dökülüyor. Benim kirpiklerim hiç zarar görmedi. Gittiğim yerde kirpik taktıranlar ortalama 3-4 yıldır taktırıyor ve herkes çok memnun. Karışma konusuna gelince normal bir olay, tarayarak düzeliyor zaten.