Saç Rengi ve Saç Boyama İpek Karapınar'ın yeni saç rengine tam olarak numara verebilcek biri var mı ?

Nicola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
211
1
96
selam arkadaslar k.s 'de ki ipek karapınar'ın saç rengi çok hoşuma gidiyor.Önceden esmerdi upuzun siyah saçları vardı ama ben pek beğenmiyodum şimdi kumrala dönmüş ve muhteşem olmuş lütfen biri şu saçın rengini ve numarasını söylesin yerimseniben

evet kızlar bu renk :kedi::kedi:​

ya sanki bakır kahverengi + uçlarında sarı balyaj var gibi geldi bana ama biLmiorum yaa...

sizce ??

ya bu renk için numara veremicemm çünkü saçlarımı hiç boyatmadım pek bilgim yok bu konuda ama

bende çoooooooook beğeniyorum bu kızı kaydirigubbakcemile2

ewt cnm çok hoş çok tatlı bi kız çikolata gibi :icecream:

ama hangi renkLe boyatmış acaba ?

canım ben saç rengim buna çok benziyor.palette boyanın akaju çikolata kahvesini boyayabilirsin

canım ben saç rengim buna çok benziyor.palette boyanın akaju çikolata kahvesini boyayabilirsin

tatLım sağol ama palettenin akajusuna çok koyu diolar yaa daha kızılımsı bi ton çıkıomuş sanırım eyvahedigeldismile

Loreal daha mı iyi olur die düşündüm bir an bayanssulusmile

benim saçlarım kumral normalde..ben açık sarıyla altın sarısını karıştırdım buna benzer bi renk oldu..alışamadığım için bana bi acayip geliyo ama etrafımdakiler çok beğendiler...sevgilim hariç :)

selam kuaförden bilgi....öncelikle arkadaşlar, dikkatli bakınca ışık yansıması var bu resimlerde.,artı saçta balyaj bulunmaktadır....tek bir boya nosu ve işlem ile bu renge ulaşılması zordur....profosyonel birinin yapması gerekir....ama illah kendimiz yapmak istiyoruz diyorsanız......kendi saç zemin renginizin ....açık olması gerekmektedir...koyu renk saçlar bu rengi tutmaz..illaki boya nosu istiyorsanız eğer...

zemin renginiz.......igora boyada 7 nolar olabilir

ve bunun üzerine 6.4 ( kumral bakır ) yapabilirsiniz..ama yine tekrar ediyorum..bu saç rengini en güzel profösyonel bir salonda yaptırmanız saçınız için daha sağlıklıdır.sorularınız olurca seve seve yanıtlarız :)

arkadaşlar merhabalar ben koyu kahverengi saçlıydım ama açık tenliyim profesyonel bir salonda saçımı yaptırmayı tercih ettim fakat tek bir boya numarası vermek doğru olmaz zaten koyu rek açılmadan saça bu renk boya tutmaz şu anda saç rengim bakır kahve boyandı uçlarındada balyaj var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…