yeni yöntemlere kuşkuyla yaklaşmakta fayda var... hele 1-2 güne işe dön... bence hepten hayal işler...
en azından bir süre için...
endoskopik yüz germede bile kendini geliştirebilmiş doktor sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor... fiyatları deseniz dudak uçuklatıyor...
zor bu işler, zor...
vazgeçmiştim zaten..bu mesajı yazdıktan sonra fraksiyonel laser yaptırdım ve hala onun etkileriyle ugrasıyorum..ilerde açık yüz germe yaptırırım belki..endoskopik germede de yüz şekli değişiyor gözler küçülüyor sanki..zor işler hakikaten..
endoskopik yüz germe konusunda haklısın... ifade, duruş değişiyor ama 10-15 sene geriye gidildiği doğru...
birkaç kişinin bu işlem sonrası yüzlerini gördüm ve inanamadım.... ama süreç çok sıkıntılı ve çok iyi bir doktor bulmak şart...
ercan karacaoğlu istanbulda en başarılı doktorlardan biri.... belki bu doktor ankarada olsaydı, cesaret edebilirdim
Ercan Bey'in adını ben de duydum.Artık kar zarar hesabı yapacağım..kaybettiklerim kazanacaklarımdan çok olacaksa hiçbir işleme girişmeyeceğim.Çünkü ne yapsak eski halimize dönemeyeceğiz .Bir yer düzelirken başka yer bozuluyor.HEp bi yerlerimizi idare etmek zorunda kalıyoruz.
ANkara'dan buraya gelmek zor değil
Açık germe ameliyatında yüzde dolgunluk sağlanıyor mu ondan emin değilim.Eskisi gibi yüz sadece kenarlardan çekilip yanlara yapıştırılıyorsa o da kötü..
bildiğim kadarıyla kesme yok...
yerlerinden aşağı inen kısımlar tekrar eski yerlerine çekiliyor. gözaltında sarkma varsa sadece o kısımdan alınıyor diye biliyorum. o keside alt gözkapağı çizgisinde kalıyor ve görünmüyor.
kesme yoksa çok iyi..yüz şekli de değişmez..endoskopikde orta yüz üste çıkıyor sanki..benimse alt yüzün ortaya çıkması lazım..şimdi idare ediyorum ama ilerde gereki,r heralde..
Ercan Bey'in adını ben de duydum.Artık kar zarar hesabı yapacağım..kaybettiklerim kazanacaklarımdan çok olacaksa hiçbir işleme girişmeyeceğim.Çünkü ne yapsak eski halimize dönemeyeceğiz .Bir yer düzelirken başka yer bozuluyor.HEp bi yerlerimizi idare etmek zorunda kalıyoruz.
ANkara'dan buraya gelmek zor değil
Açık germe ameliyatında yüzde dolgunluk sağlanıyor mu ondan emin değilim.Eskisi gibi yüz sadece kenarlardan çekilip yanlara yapıştırılıyorsa o da kötü..
yerçekimi ile yerinden aşağı inen dokular yeniden olması gereken yere taşınıyorlar... eski halinde de yanakları çökükse tabi yine çökük oluyor.... bu şekilde sıkıntılar varsa eğer, o zaman dolgu uyguluyorlar... benim gördüklerim oldukça başarılı yapılmışlardı...
alt yüze de etki ediyorsa çok iyi...cuma teeoman doğan'a gideceğim ona da sorarım..su an için erken buluyorlar..burdaki arkadaşların deneyimlerne çok güveniyorum..yüzlerce sayfa vardı yüz germeyle ilgili yavaş yavaş bakıyorum:)
2 estetiği kaldırabilecek misin tatlım , yorulmaz mısınMerhabalar. Ben de yanaklarımı gerdirdim. Ama çok fazla yana doğru gitti. Oysa yukarı doğru asılması gerekir diye düşünüyorum.
Bir yıl oldu. Eskiye göre çok daha iyi tabii. Ama beklentime ulaşamadım. Yanaklarını gerdiren var mı?Sonuçları paylaşabilir miyiz?
Selam lopezi, nasilsin memnunmusun, bir arkadasim da yaptirmak istiyor ama iz den korkuyor, ne dersin acaba gidiya lazerlipo yaptirmak daha mi iyi, tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim:)kızlaarrr merak eden yokmu neyse ben yinede yazayım operasyondan beri mahvoldum konuşamıuorum ağrım sızım var boynmun altındaki gerginlik hissi iğrenç ve en önemlisi bu gün kulaklarımdaki acının nedenini merak edip yakından fotoları çekiyim dedim birde ne göreyim baştan aşağı dikiş var bandajlıydı oralar şimdi bu izler kalırsa ben ne yapıcam doktor demiştiki sarkma gevşeme baya varmış onlarada müdahale ettim diye demekki bariz hüz germe ameliyatı olmuşum çok kötüyüm
Merhaba siyahliliyum gudi yaptirdigin lazer lipodan memnun kaldin mi, doktorunun ismini rica edebilir miyim:)merhaba,şuanda hala ödem var oyuzden sonucu 1 ayda ancak anlayabiliriz.kımse bana senın gıdın gitmiş demiyor şu anda yani daha o kadar farketmedi ama ben farkı görüyorum.uyusukluk bile geçmedi daha
ama benım gördüğüm herkes bu opr dan(benımkınden) çok menun.bakalım kısmet umarım ikimiz içinde iyi olur
meerhana amelıyat oldunuz mu memnun musunuzson 1 yıl içinde epey kilo verdim....
birde sigara
eh yaşta ilerledi, derken... birkaç yıl içinde yüzüm birden bire çöktü...
yüzüme acil bir işlem artık mecburi birşey oldu benim için...
Bende gıdı bölgemden yağ aldırdım ve kenar boyun kısımlar iple kulak arkasına askı yapıldı bugün 4.günüm yüzümde gerginlik ağrısı var ve şişlik var bişey anlamıyorum daha şişlikler inince nasıl olur acaba istediğim gibi olurmu merak ediyorum ilerleyen günlerde size gelişmeyi yazıcam inşallah eskisinden kötü durmaz. bakalım nasıl olacak ameliyat oanlar varsa bana iyileşme sürecini yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?