kızlaarrr merak eden yokmu neyse ben yinede yazayım operasyondan beri mahvoldum konuşamıuorum ağrım sızım var boynmun altındaki gerginlik hissi iğrenç ve en önemlisi bu gün kulaklarımdaki acının nedenini merak edip yakından fotoları çekiyim dedim birde ne göreyim baştan aşağı dikiş var bandajlıydı oralar şimdi bu izler kalırsa ben ne yapıcam doktor demiştiki sarkma gevşeme baya varmış onlarada müdahale ettim diye demekki bariz hüz germe ameliyatı olmuşum çok kötüyüm
çok geçmiş olsun canım benim gıdımda küçülme oldu evet fakat hala gııdım varacaba siz ne durumdasınız bilgi verirmisiniz
merhaba,şuanda hala ödem var oyuzden sonucu 1 ayda ancak anlayabiliriz.kımse bana senın gıdın gitmiş demiyor şu anda yani daha o kadar farketmedi ama ben farkı görüyorum.uyusukluk bile geçmedi daha
ama benım gördüğüm herkes bu opr dan(benımkınden) çok menun.bakalım kısmet umarım ikimiz içinde iyi olur
kızlar izler duruyo malesef kulak önlerimde hafifledi izler evet ama halen daha duruyorlar sonuçta memnunmuyum evet memnunum gıdım küçüldü tam istediğim gibi deyil ama kontrole dr hala azda olsa ödem olabilir 1 ay daha dur istersen enjektörle çekeriz gıdını yine dedi buna şükür ler olsun hamdolsun kızlar eskisine göre daha iyiyim çok şükür
Arkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye oldum.Yüzümün alt bölgesinde çene yakınında gevşeme var.Her yıl titan yaptııyorum, fena olmuyor ama geçenlerde ne var ne yok diye internete baktığımda silhoutte tekniğini gördüm.İple asma yönteminin geliştirilmiş hali sanıyorum.İki günde işe dönebilirsiniz yazıyordu ve eski yönteme göre daha kalıcıymış.Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?