N n_a_bas Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2010 Mesajlar 12 Emoji Skoru 0 Puanlar 286 17 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi n_a_bas #1 temmuzda evlendim arkadaşlar ve oturma odama ip perde aldım, görüntü olarak çok güzel. Ama nasıl yıkayacağım bilmiyorum:44: fikri olan var mı?
temmuzda evlendim arkadaşlar ve oturma odama ip perde aldım, görüntü olarak çok güzel. Ama nasıl yıkayacağım bilmiyorum:44: fikri olan var mı?
firuzeeee Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2011 Mesajlar 31 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Almanya 17 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi n_a_bas #2 bu perdelere bende bayılıyorum, perdeyi yıkamadan önce hepsini (perdebaşına) topluyorum biraraya ve kocaman fayla sık olmayan bir kördüğüm atıyorum, 30 derecede optimal yıkanıyolar, fazla da sıktırmıyorum bozulurlar diye.....
bu perdelere bende bayılıyorum, perdeyi yıkamadan önce hepsini (perdebaşına) topluyorum biraraya ve kocaman fayla sık olmayan bir kördüğüm atıyorum, 30 derecede optimal yıkanıyolar, fazla da sıktırmıyorum bozulurlar diye.....
N n_a_bas Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2010 Mesajlar 12 Emoji Skoru 0 Puanlar 286 18 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi n_a_bas #3 teşekkür ederi arkadaşım hafta sonu genel temizlik yapacağım o zaman yıkayım