Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yatak odam için düşünüyorum ip perdeyi, bolkonu kapatıp cam yaptığımız için oval bir camım var ip perde dökümlü durduğu için güzel durur diye düşünüyorum tek sorun içersini gösterir diyorlar :S
arkadaşlar ben yatak odamda kullanıyorum çok da memnunum keşke diğer odalarımada yaptırsaydım çok da şık duruyor.daha yıkamadım ama özel bi yıkama torbası var 3 yerinden bağlayıp torbasının içine koyup yıkayorsun en güzelide ütü derdi yok.benim perdemin altında da stor var.bana göre kullanışlı tavsiye edebilirim yani.bu arada birde fotoğrafını ekliyim
![]()
arkadaşlar ben yatak odamda kullanıyorum çok da memnunum keşke diğer odalarımada yaptırsaydım çok da şık duruyor.daha yıkamadım ama özel bi yıkama torbası var 3 yerinden bağlayıp torbasının içine koyup yıkayorsun en güzelide ütü derdi yok.benim perdemin altında da stor var.bana göre kullanışlı tavsiye edebilirim yani.bu arada birde fotoğrafını ekliyim
![]()
misafir odamda ip perde kullanıyorum
başlarda memnun olsamda son zamanlarda pişmanlık duyuyorum
görüntüsü güzel ama kullanımı zor
oda havalansın diye camı açtığınızda rüzgardan ipler dolaşıyor
oğlum 2.5 yaşında normalde odanın kapısını kapalı tutuyorum ama misafir geldiğinde odaya geçtiğimizde ipler karmakarışık oluyor
ben önermiyorum...
ip perde benimde hosuma gidiyor...ben yurt disindayim ve burda turk magazasi yok eski perdemde krem ustunde sari yaldizlari vardi simdi degistirmek istiyorum...acaba bu ip perdelerden bende alip uclarina kornese kendim taksam nasil olur...birde camim l seklinde balkona aciliyor..ben diyorumki bir iki tarafina kahve ortasinada beyaz yapip tam balkon yerine yine beyaz yapsam guzel olurmiki...hani kornes dikicem ya kendim sizce nasil olur kizlar bir fikir verirmisiniz bana..