• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip perde kullanışlı mı?

biz pencerelerimize jaluzi taktık hepsine sadece pencere bölümünde jaluzi var aynı zamanda kornişe ip perde taktık biz çok beğeniorz kullanışlı olduğunuda düşünüorum

angel 86 cnm bişiii sorcam.İp perden ne marka cok güzel duruyor.bir kaç perdeciye baktım cok sıradanlar.Yardımcı olursan sevinirim.

angel 86 cnm bişiii sorcam.İp perden ne marka cok güzel duruyor.bir kaç perdeciye baktım cok sıradanlar.Yardımcı olursan sevinirim.

tatlım perdemın bı markası.sımlı ıp perde ıplerı bıraz kalın ve seyrek degıller.bunlara dıkkat et alırken.ben cok memnumun.kıracı olmasam ınan salonumada yaptırırdım kesınlıkle.

peki birşey sormak istiyorum perdeyi açmak istediğimizde nasıl oluyor yana mı çekiliyor normal tül perdeler gibi?hiç bilmiyorum da kusura bakmayın.

benımde salonumm ıp perde sımdıye kadar bı sıkıyo oılmadıı hem sıkk kullanıslıda....

3 hafta once yıkadım cnm.vallah ne yalan soylıyım yıkarken çok korktum dolanırsa ne yapıcam dıye.yıkama bıttıkten sonra fılesınden cıkardım ve bagladıgım halde bıraz dolanmıstı ama cok kolay acıldı.tum halkaları kornıse gecırdım ve hepsının bagını çözdüm hafiften dolanan yerleride açtım süper oldu.yaptırmak istiyorsan hiç düşünme derim.hem görsel olarak çok şık duruyor hemde zahmetsiz.yıkamadan sonra sadece perdeni takmak için 10 dk. ayırman yeterli tatlım.a.s.

kaç gündür merak ettiğim bir konu hayatım bu!
bayram temizliğim var :) ve cesaret edip ip perdelerimi yıkayamadım
file küçücük zaten bu ip perdeyi içine koyarken karışıcak gibi:(((
yazını okuyunca biraz rahatladım
birde simli benimkiler umarım simleride gitmez:((

Son düzenleme:
canım benımde perdelerım ıpp bı sorun olmuyo korkma yıka.. bı fermuarlıı kese gıbı bıseyde yıka yada yastıkk kılıfına koyy agzınıı bagla yıkarkandee ıkı yerden perdeyıı bagla karısmasın dıye yıkadıktan sonra ass en sonn bagladıgın yerlerden acc

kaç gündür merak ettiğim bir konu hayatım bu!
bayram temizliğim var :) ve cesaret edip ip perdelerimi yıkayamadım
file küçücük zaten bu ip perdeyi içine koyarken karışıcak gibi:(((
yazını okuyunca biraz rahatladım
birde simli benimkiler umarım simleride gitmez:((

korkma canım yıka benimkilerde simli gitmez simleri hiçbişey olmaz rahat ol canım.:71::71:

arkadaşlar yatak odası için düşünüyorum ipli perdeleri de bunların bir çok çeşidi var dediler bana en kullanışlısı da 'tesbih 'dedikleri bir çeşit imiş.Güzel durmasını istiyorum perdemin.Bir arkadaşın evinde gördüm hiç hoş durmamıştı.Ama buradaki resimde çok güzzel durmuş.Acaba kalite farkımı yoksa çeşitlilikten mi kaynaklanıyor?

slm
perden çok güzel güle güle kulan:)

ama ben yatak örtünüde çok beğendim bir yakınım evleniyor rıca etsem bana nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusun hediye almak istiyoruz

ben izmirdeyim umarım bulabilirm izmir dışındada olsa getirtebilirm şimdiden çok teşekkür ederim izmirden sevgiler...

özelmesaj atacaktım ama henüz yollayamıyorum:(
umarım görürüsün en kısa zamanda mesajımı allahtan düğün temmuzda ama bir an önce alırsak çok iyi olur...

TAÇ FLORA BEYAZ ÇİFT KİŞİLİK YATAK ÖRTÜSÜymüş
canımbuldum yinede teşekkürler:)

mutfağımda kullanıyorum çok da memnunum altınada stor yaptırdım çokda güzel oldu gümüş siyah renkte simli ipten oldu yıkamasıda çok kolay torbasınıda veriyolar torbanın içine koyup ağzu fermuarlı kapat yıka kırışma yada ütü derdi yk...:)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. salonumda stor perde var. tülü de güneşliği de stor. kalın perde yaptırmadım kenarlarına sevmiyorum pof pof kabarık duruyorlar diye . bu sefer de çok sade oldu. bu ip perdelerden kenarlara fon olur mu.garip durur mu tül perdenin kenarına. bi de bunları iki renkli yaptırabilirmiyiz. mesela ipleri bi kırmızı bi siyah diye dizdirebilirmiyiz.

Back
X