İp atlayarak zayıflama deneyimleri

scsc21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
9
8
34
Arkadaslar aranızda ip atlayarak zayiflayan var mı hangi spor daha kısa sürede daha fazla etkili karar veremedim yardım edinnnn

Arkadaslar aranızda ip atlayarak zayiflayan var mı hangi spor daha kısa sürede daha fazla etkili karar veremedim yardım edinnnn
Merhabalar, Annemin alt katında Suriyeliler oturuyor.Annemin söylediğine göre bayan İp atlayarak zayıflamış.hergün yarım saat ip atlamış ve çok güzel kilo vermiş..

Bende bi ara baslamistim en fazla 1 hafta donra biraktim. Teyzem ve kizi kilo vermisti düzenli sekilde ip atlayarak

Bir arkadaşım 30 kilo civarı verdi bir yıl içinde, her sabah düzenli yürüyüş yapıp ip atlıyor, o şişman çocuk gitti yerine maşallahı olan bir bey geldi öyle diyeyim :halay: Vücudun her yerini çalıştırıyormuş, bende bu hafta bitsin 5 dakika, 10 dk, 15 dk diye arttırarak başlamayı düşünüyorum.:spor: Ama evin içerisinde ip çok ses cıkarıyor, ip varmıs gibi atlayacağım :KK23:

10 dk ip atlama 150 kCal gibi muazzam kalori yakılmasına yardımcı oluyor. Tabi alt komşuyla aranız iyiyse.

X