Ip aski (fransiz askisi yaptirdim)

Hâlâ ağzımı tam açamıyorum gerginlik devam ediyor fakat ağrı kalmadı ama hergun dahada oturuyor🤗
Dedigim gibi ben cok beğendim, güle güle kullanin,cok isterim yaptirmak ama fiyati sanki biraz fazla gibi,5 bin küsur demistiniz sanirim,birde ne kadar kalıcılık suresi acaba?

Merhaba benim kaşlarım çok düşük bu yöntemle kaşlarım kalkabilir mı foto atarsanız çok sevinirim

Hiç anlamıyorum bakınca yöneticiler yardımcı olur insallah
Merhaba,
özel mesaj göndermek istediğiniz üyenin avatarına tıklayın, kartvizit gibi görünen bir pencere açılacak, orada Özel Mesaj yazısını göreceksiniz, ona tıklarsanız üyeye özel mesaj gönderme sayfası açılır.

IMG_0235.webp

Ayrıca isterseniz KK Medya bölümünde fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz.

Merhaba,
özel mesaj göndermek istediğiniz üyenin avatarına tıklayın, kartvizit gibi görünen bir pencere açılacak, orada Özel Mesaj yazısını göreceksiniz, ona tıklarsanız üyeye özel mesaj gönderme sayfası açılır.

Eki Görüntüle 2556070

Maalesef görünmüyor basınca yoneticiler görüyor heralde mune

Gerçekten çok güzel olmuş, güle güle uzun yıllar kullanırsınız umarım. Güncel fotoğraflarınızı heyecanla bekliyorum. Bu arada yeni halinizle kesinlikle 10 yaş gençleşmişsiniz :) Bu yöntem yanak sarkması için de kullanılıyor mu acaba, bu konuda bilginiz var mı?

Merhaba,

Eki Görüntüle 2556070

Güncelleme yapalım, özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin görseldeki gibi kartviziti çıkmıyor göremiyorsanız, üyenin profiline tıklayın, bunun için burada yazan üyelerden kime mesaj gönderecekseniz onun kullanıcı adına tıklamanız gerekiyor, üyenin profil sayfası açılır.
Özel mesajlarınız kapalıysa, linke tıklayınız ve Kullanıcı İzinleri yazan alandaki "Sizinle Özel Konuşma Yapabilir" kısmındaki seçeneği Sadece Üyeler olarak düzenleyip kaydet butonuna basın.

@Bibibella sanırım üyelerin çoğunluğu profilini gizlediği için avatarlarına tıkladığınızda kartvizit açılmıyor veya görüntülenemiyor.

Harika olmus, cok dogal, cok guzel, cok genclesmissiniz, ben yapririrsam omur boyu kalici olanlardan yaptircam.

Yalniz bisey sorcam, seni gorenler farketti mi degisimi? Bir sey daha sorsam ben elimle yuzumu gerdigimde goz alti kirisikliklarim olusiyo, doktor gerdiginde de boyle olur mu ki acaba 😅 sende varmiydi goz alti kirisikligi, yeni resminde yok ama eskisinde farkedemedim 😊

Yaptırdığı yeri öğrenebilseydik güzel olurdu, bilen arkadaş varsa bana özelden atabilir mi? Teşekkürler

Güncelleme yapalım, özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin görseldeki gibi kartviziti çıkmıyor göremiyorsanız, üyenin profiline tıklayın, bunun için burada yazan üyelerden kime mesaj gönderecekseniz onun kullanıcı adına tıklamanız gerekiyor, üyenin profil sayfası açılır.
Özel mesajlarınız kapalıysa, linke tıklayınız ve Kullanıcı İzinleri yazan alandaki "Sizinle Özel Konuşma Yapabilir" kısmındaki seçeneği Sadece Üyeler olarak düzenleyip kaydet butonuna basın.

@Bibibella sanırım üyelerin çoğunluğu profilini gizlediği için avatarlarına tıkladığınızda kartvizit açılmıyor veya görüntülenemiyor.
Benim gizli değil

Back
X