Merhaba bilemiyorumMerhaba özel mesaj gönderilemiyor sanırım size ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bilemiyorumMerhaba özel mesaj gönderilemiyor sanırım size ?
Özel mesajınız kapalı ayarlardan acmanız gerekiyor açamazsanız yöneticiler yardımcı olurMerhaba bilemiyorum
Dedigim gibi ben cok beğendim, güle güle kullanin,cok isterim yaptirmak ama fiyati sanki biraz fazla gibi,5 bin küsur demistiniz sanirim,birde ne kadar kalıcılık suresi acaba?Hâlâ ağzımı tam açamıyorum gerginlik devam ediyor fakat ağrı kalmadı ama hergun dahada oturuyor![]()
Evet kaşa da yapıyorlar aticam güncel fotoMerhaba benim kaşlarım çok düşük bu yöntemle kaşlarım kalkabilir mı foto atarsanız çok sevinirim
3 yilDedigim gibi ben cok beğendim, güle güle kullanin,cok isterim yaptirmak ama fiyati sanki biraz fazla gibi,5 bin küsur demistiniz sanirim,birde ne kadar kalıcılık suresi acaba?
Bide foto atsanız gene güzel olur :)
Hiç anlamıyorum bakınca yöneticiler yardımcı olur insallahÖzel mesajınız kapalı ayarlardan acmanız gerekiyor açamazsanız yöneticiler yardımcı olur![]()
O kadar az mıymış süresi ben 5 yıl falan diye okudum sanki
Askı yaptırmadan önce dolgu denemişmiydiniz hiç ? Yoksa direk askı mı yaptırdınız ?Merhaba bilemiyorum
Dolgu denemedim çünkü cevremde çok gördüm yüz büyüyor ben direk aski yaptırdımAskı yaptırmadan önce dolgu denemişmiydiniz hiç ? Yoksa direk askı mı yaptırdınız ?
Bu tam fransız değil çift taraflı çentikli ip takılıyor kalıcı değil yani ipler eriyor 5 10 yıl süreli olan ipler kalıcı erimiyorO kadar az mıymış süresi ben 5 yıl falan diye okudum sanki
Merhaba,Hiç anlamıyorum bakınca yöneticiler yardımcı olur insallah
Maalesef görünmüyor basınca yoneticiler görüyor heralde muneMerhaba,
özel mesaj göndermek istediğiniz üyenin avatarına tıklayın, kartvizit gibi görünen bir pencere açılacak, orada Özel Mesaj yazısını göreceksiniz, ona tıklarsanız üyeye özel mesaj gönderme sayfası açılır.
Eki Görüntüle 2556070
Ayrıca isterseniz KK Medya bölümünde fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz.
Güncelleme yapalım, özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin görseldeki gibi kartviziti çıkmıyor göremiyorsanız, üyenin profiline tıklayın, bunun için burada yazan üyelerden kime mesaj gönderecekseniz onun kullanıcı adına tıklamanız gerekiyor, üyenin profil sayfası açılır.Merhaba,
özel mesaj göndermek istediğiniz üyenin avatarına tıklayın, kartvizit gibi görünen bir pencere açılacak, orada Özel Mesaj yazısını göreceksiniz, ona tıklarsanız üyeye özel mesaj gönderme sayfası açılır.
Eki Görüntüle 2556070
Ayrıca isterseniz KK Medya bölümünde fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz.
Benim gizli değilGüncelleme yapalım, özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin görseldeki gibi kartviziti çıkmıyor göremiyorsanız, üyenin profiline tıklayın, bunun için burada yazan üyelerden kime mesaj gönderecekseniz onun kullanıcı adına tıklamanız gerekiyor, üyenin profil sayfası açılır.
Özel mesajlarınız kapalıysa, linke tıklayınız ve Kullanıcı İzinleri yazan alandaki "Sizinle Özel Konuşma Yapabilir" kısmındaki seçeneği Sadece Üyeler olarak düzenleyip kaydet butonuna basın.
@Bibibella sanırım üyelerin çoğunluğu profilini gizlediği için avatarlarına tıkladığınızda kartvizit açılmıyor veya görüntülenemiyor.