hatice_42 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 1.293 2 156 39 Konya 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice_42 #1 Selam hanımlar ınvısaling ya da ecilgner ile tedavi gören ya da bu konu hakkında fikri olan varmı? eğer söylenenler kadar işe yarıyorsa bu muhteşem bişey tecrübelerinizi ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim
Selam hanımlar ınvısaling ya da ecilgner ile tedavi gören ya da bu konu hakkında fikri olan varmı? eğer söylenenler kadar işe yarıyorsa bu muhteşem bişey tecrübelerinizi ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim
K Klinisyen Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 33 3 1 40 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice_42 #2 hatice_42 .!.: Selam hanımlar ınvısaling ya da ecilgner ile tedavi gören ya da bu konu hakkında fikri olan varmı? eğer söylenenler kadar işe yarıyorsa bu muhteşem bişey tecrübelerinizi ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben de yeni başladım
hatice_42 .!.: Selam hanımlar ınvısaling ya da ecilgner ile tedavi gören ya da bu konu hakkında fikri olan varmı? eğer söylenenler kadar işe yarıyorsa bu muhteşem bişey tecrübelerinizi ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben de yeni başladım
K Klinisyen Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 33 3 1 40 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice_42 #3 Acaba bilen var mı, orginal invisaling nasıl anlasılır, bana invisaling dedi ama ne bi paketi var ne bi isim.
Acaba bilen var mı, orginal invisaling nasıl anlasılır, bana invisaling dedi ama ne bi paketi var ne bi isim.