Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlenecek kızlaaar bu ara mobilya için dolaşıyorsanız belki biliyorsunuzdur.intikam dizisindeki şahikanın yatak odasındaki yatağa daha doğrusu başlığa bayıldım.markasını biliyormusunuz?
fotoğraf çok net değil ama :)
canımmm fuga mobilyanın sitesinde göremeyince farklıdır diye düşündüm evet bende farklı bi mobilyacıya yaptırırım diye düşünüyorum ama baksana elimde doğru düzgün bi fotoğrafı yokki
canım bende çok beğendim hem şahikanın hemde kızının odasını zaten amerikadakini görseniz dudağınız uçuklar harika şekilde benzetmişiz bu diziyi :))))) fuga diyorum oraya bir bakmalısın
ama çağlamın dediği gibi bir mobilyacıda yapar sonuçta işleri bu canım
canım bende çok beğendim hem şahikanın hemde kızının odasını zaten amerikadakini görseniz dudağınız uçuklar harika şekilde benzetmişiz bu diziyi :))))) fuga diyorum oraya bir bakmalısın
ama çağlamın dediği gibi bir mobilyacıda yapar sonuçta işleri bu canım