• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam dizisi yatak

Ankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
640
2
96
Ankara
evlenecek kızlaaar bu ara mobilya için dolaşıyorsanız belki biliyorsunuzdur.intikam dizisindeki şahikanın yatak odasındaki yatağa daha doğrusu başlığa bayıldım.markasını biliyormusunuz?
fotoğraf çok net değil ama :)

$yatak.webp

bana da fuga olabilir gibi geliyor sanki orda gordum ben boyle bir yatak

ama illa markasını aramana gerek yok modeli al gotur iyi bir mobilyacıya birebir aynısını çalışırlar :34: hatta belki daha bile uyguna denk getirirsin

Ben de Crop Mobilya'nın tasarımlarına benzettim.
teşekkür ederim canı inceliycem şimdi sitesini

Fuga Mobilya olabilir, sitesinde yok ancak mail atarak sorabilirsiniz

ntikam Sponsorlar Kanal D ntikam Sponsor Firmalar, Giyim, Kyafet Sponsorlar
canım aynen baktım göremedim sitesinde mail iyi fikir bi soruyum bakıyım :)

bana da fuga olabilir gibi geliyor sanki orda gordum ben boyle bir yatak

ama illa markasını aramana gerek yok modeli al gotur iyi bir mobilyacıya birebir aynısını çalışırlar :34: hatta belki daha bile uyguna denk getirirsin

canımmm fuga mobilyanın sitesinde göremeyince farklıdır diye düşündüm evet bende farklı bi mobilyacıya yaptırırım diye düşünüyorum ama baksana elimde doğru düzgün bi fotoğrafı yokki :43:

canım bende çok beğendim hem şahikanın hemde kızının odasını zaten amerikadakini görseniz dudağınız uçuklar harika şekilde benzetmişiz bu diziyi :))))) fuga diyorum oraya bir bakmalısın

ama çağlamın dediği gibi bir mobilyacıda yapar sonuçta işleri bu canım

kızlar o yatağı bende çok beğeniorum ama daha evlenmeme çok var acele etmiyim :6:

canım bende çok beğendim hem şahikanın hemde kızının odasını zaten amerikadakini görseniz dudağınız uçuklar harika şekilde benzetmişiz bu diziyi :))))) fuga diyorum oraya bir bakmalısın

ama çağlamın dediği gibi bir mobilyacıda yapar sonuçta işleri bu canım

bana fuga yolu göründü desenize :) tam bi fotoğraf olsa mobilyacıya gidicemde.. :)

kızlar o yatağı bende çok beğeniorum ama daha evlenmeme çok var acele etmiyim :6:

olsun aklının bi kenarında bulunsun canımm o günlerde gelir :)

Back
X