• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam almalı mı? bir şey yapmamak da intikam anlamına gelir mi?

aa biri bana cevap yazdi :52::52: önemli degil canim :34: bana kalirsa simdi dusundumde hic cevap verme o zaten bir sure daha cevap alamayinca yazmaktan vazgecer simdi cevap verince o yine mail atmaya devam eder en iyisimi hic cvb yazma atsin dursunnn:27:

cevap vermeyeyim de bozulsun, bi sinir olsun. belki ezilmiş hisseder kendini.
teşekkür ederim cevaplar için.

sanırım senin yerinde ben olsaydım ben de intikam almayı düşünürdüm.. intikamdan kastım; onun hayatı boyunca işitebileceği en ağır sözleri yazmak tabiki... tek bir mail atıp bitirseydi birşey yapma derdim.. ancak ikinciyi de attığına göre bana kalırsa bu "beni kaşı" manasına gelir.. lugatımda ağır sözler fazlasıyla vardır:23: derhal onları devreye sokardım.. çünkü zaman geçtikten sonra "keşke şunu yapsaydım bunu söyleseydim" diye vahlandığımda sinirden köpürürüm :34: eeee devran döndüğüne göre karşısındakinin de eskiden olduğu gibi olmadığını görmeli bence...

sanırım senin yerinde ben olsaydım ben de intikam almayı düşünürdüm.. intikamdan kastım; onun hayatı boyunca işitebileceği en ağır sözleri yazmak tabiki... tek bir mail atıp bitirseydi birşey yapma derdim.. ancak ikinciyi de attığına göre bana kalırsa bu "beni kaşı" manasına gelir.. lugatımda ağır sözler fazlasıyla vardır:23: derhal onları devreye sokardım.. çünkü zaman geçtikten sonra "keşke şunu yapsaydım bunu söyleseydim" diye vahlandığımda sinirden köpürürüm :34: eeee devran döndüğüne göre karşısındakinin de eskiden olduğu gibi olmadığını görmeli bence...

yılllar önce, bir gün geldiğinde bunların bedelini ödeteceğim derdim. sırf bu yüzden bir şekilde bir şey yapmak istiyorum.

cevap atmazsam bozulabilir. mail adresi iptal olmuştur ya da maillerine bakmıyordur da diyebilir.

ve ben "ben ne yapmışım" diye düşündürebilmek istiyorum. ama bir mail ile zor sanırım... :S

yılllar önce, bir gün geldiğinde bunların bedelini ödeteceğim derdim. sırf bu yüzden bir şekilde bir şey yapmak istiyorum.

cevap atmazsam bozulabilir. mail adresi iptal olmuştur ya da maillerine bakmıyordur da diyebilir.

ve ben "ben ne yapmışım" diye düşündürebilmek istiyorum. ama bir mail ile zor sanırım... :S

[/COLOR]

cevap vermemen onda pek bir duygu uyandırmaz.. ben o anki yaşadıklarını kendim için düşündüğümden ötürü yaz diyorum.. maille zor değil uygun kelimeleri bulabilirsen.. oyuncak gibi oynadın mı kelimelerle dövmekten beter olur.. :1: tabi son karar sana kalmışş canım

ben olsam, hiç birşey yapmam..mailini engellerim ve asla umursamam..boşver..niye bu kadar takıyorsun ki o insanı, şuraya şunu yazmana bile değmez .. unut gitsin..mailde atarsa atsınn..olmazsa değiştir mailini sonsuza kadar sana ulaşmaya çalışmayacaktır.. hiç uğraşmaya değmez..

kesinlikle arkadaşın dediği gibi hiiiiiç takmaya değmezz boşver

Bir insana verilecek en büyük cevap onu umursamamaktır.
Hakaret bile etseniz ona cevap vermiş olacaksınız.
Mail adresinizi kaybettiğini düşünürse düşünsün.
Başka kanallardan ulaşmaya çalışacaktır.
Artık bırakın gitsin. Yeteri kadar zarar vermiş. Neden düşünüp kendinizi üzüyorsunuz ki.
Gerçekten unutun ve umursamayın

yanıt vermezseniz, kendi devamlılığınızı sürdürürken fikrindeki soru işareti olmaya da devam edersiniz.

yanıt verme isteğinizi seçerseniz, kendisini teskin eder,
düşünceleriniz hakkında fikir sahibi olur.
size yönelmekten sıyrılır.

:p

cevap vermzsen hep aklında acaba yapsamıydım kalıcak öfkeni alamıcaksın. bence cvp yaz canım ve umursamadığını göster ona kendine ait bir hayatın ve sevdiğin bi adam olduğunu söyle. senle işim olmaz de kırıcı konuş çekinme ve ondan sonra engelle onu onunda kırıcı cvplar vermesi olası. buna engel olmuş olursun yoksa bu mevzu osana sen ona uzaaarr giderrr

ben olsam içimdeki bütün kinimi kusardım.
yerin dibine batırırdım.
içimde en ufak bir kelime bile bırakmazdım söylenmedik.
onun banane ya dediği kısımlarıda yazardım ona hatırlatırdım yazımda.
en sonada çok mutlu olduğumu onada hayatında başarılar dilediğimi artık onun için
"BANANE B. den ya" diye düşündüğümü belirtirdim.

ben olsam içimdeki bütün kinimi kusardım.
yerin dibine batırırdım.
içimde en ufak bir kelime bile bırakmazdım söylenmedik.
onun banane ya dediği kısımlarıda yazardım ona hatırlatırdım yazımda.
en sonada çok mutlu olduğumu onada hayatında başarılar dilediğimi artık onun için
"BANANE B. den ya" diye düşündüğümü belirtirdim.

kin duyuyorsa demek ki ona karşı hala bazı hisleri var ve bu tehlikeli bir durum
umursamamazlık en iyisi

Ne laubalilik Senelerr sonraa 'naber:' de bir de
İçindekileriii, onu umursamadıgını yazz gitsinn.. Hiç birşeyii içinde biriktirme.. Zatenn değeri yok senin için...

sevgiliniz varken nasıl intikam almayı düşünüyorsunuz acaba? ki zaten intikam alacak bir durum da yok ortalıkta.. intikamlık bir mevzu olsa dahi o kişiyi Allah'a havale etmek en hayırlısı.. ki haksız yere can yakan, üzüntü veren her kimse er geç çektirdiklerini fazlasıyla ve daha da acı birşekilde çekiyor zaten..

kaldıki şükretmelisiniz halinize.. çocuk istemeden iyilik etmiş size.. hem kendi gibi duygusuz, vurdumduymaz birinden kurtarmış sizi .. hem de size güvenen daima yanınızda olan herşeyi sıkılmadan çekinmeden anlatabileceğiniz ve birbirinizi çok seveceğiniz bir insanı bulmanıza vesile olmuş sizden ayrılarak.. (belki onla birlikteliğiniz devam etseydi illallah edip kurtulmanın yollarını arıyacaktınız.. belki pişmanlığın sıkıntının üzüntünün binibin para olacaktı..)

bence ne mesajlarına cevap ne telefonlarına yanıt verin.. yolda görseniz yolunuzu değiştirin.. böylelerine selamı verirseniz başınıza bela olur.. tınlamazsanız bir yazar iki yazar üçüncü de pes eder.. zaten bu durumda ister istemez onun canını yakar tınlanmamanın vermiş olduğu acı ona yeterde artar bile..

bu yorumun üstüne hiç söze gerek yok tebrikler bukadar güzel yorumlanır

ben olsam, hiç birşey yapmam..mailini engellerim ve asla umursamam..boşver..niye bu kadar takıyorsun ki o insanı, şuraya şunu yazmana bile değmez .. unut gitsin..mailde atarsa atsınn..olmazsa değiştir mailini sonsuza kadar sana ulaşmaya çalışmayacaktır.. hiç uğraşmaya değmez..

aynen katılıyorum eğer gidipte bn iyiyim çık git dersen inadına sülük gibi yapışır mutluluğunuda engeller sn en iyisi onu engelle sna ulaşamasn mailini değiştirme erkek arkadşnla mutlu bi şekilde geçir haytını cnm :)

Ekonomik durumun düzeldi sanırın erkek kısmının bir menfatı var ki seni arıyor paranı yemek için ,değerli vaktini değerli insanlara harca

Back