intikam almak istiyorum!!!

di44c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
3
0
32
Selam kizlar,
Size sormak istedigim bisey var..ben 22 yasindayim ve hic birzaman cok arkadasi olan bir insan degildim. Kücüklügümden bu yasima kadar gercekden dost bildigim tek bir arkadasim oldu ama oda yalanmis. Arkadasim erkekler tarafindan cok ilgi gören özgüvenli hayati toz pembe olan bir insan bu beni bir zaman sonra rahatsiz etdigi icin kendisinden uzaklasdim 1 sene kadar görüsmedik sonra ben acik acik anlatdim ona beni rahatsiz eden kendimi kötü hissetdiren seyleri yine hersey eskisi gibi oldu aramiz cok iyiydi. Bundan 2 ay öncesine kadar ne zaman arkasimin hayatinda bir erkek olsa beni gözü görmuyor, gecenlerde ayila bayila bana övüp layik gördügü cocuk benimle olmayinca ona ilgi duydugu yazmis dost aci söylermis ama bana gelip nasil benim ona ilgi duyacagimi düsünürki falan filan diye büyük sözler edince ben cok bozuldum bana layik ama kendine gelince cirkin oldugunu acik acik soylüyor boyle bikaç durum daha yaşandi simdide bir erkekle görüşdügünü biliyorum ama bana hicbirsey anlatmiyor, diger arkadaslariyla birsürü resim yüklemis benle 1 tane bile resmi yok 20 senelik arkadasiz sonucda ben artik benden utandigink düsünüyorum intikam almak istiyorum özgüvenli kendi ayaklarinin üstunde duran bir insan olmak istiyorum onun arkadasligina muhtac olmak istemiyorum ne yapabilirim sizce?

görüşme. sana iyi gelmiyor bu "arkadaşlık" . sosyalleş. kurslara,spora falan yazıl. yeni arkadaş edin
benim çevremden gördüğüm ;bu tarz popüler tipler, yanlarında popüler olmayan kişilerle takılırlar ki,kendileri daha ön plana çıksınlar . ben de yaşadım.biliyorum

inikam alarak özgüvenli olmazsin, hatta ters etki yapar kendini dahada kücük düsürürsün
yeni arkadasliklar kur, onlarla mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…