- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .