• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

ada2802

Güzel Günler Gelir Ben Görür Müyüm Bilemem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
99
11
13
31
Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum. :(

Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum. :KK43:
Eşiniz çalışmıyor mu?

Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum. :KK43:
sakin ol öncelikle ..maddi sorunlar yüzünden mi intihar edeceksin sen anlamadım bu kadar zayıf biri misin sen arkadaşım. güçlü olmalısın evet hepimiz dönem dönem zorluklar yaşıyoruz benim konularıma bir bak istersen ama intiharda neyin nesi hiç yakışmadı bu ..

Ağır yazmakta istemiyorum aslında yazacak çok şey var ama mutlaka bir işe girin derim
insanın yine ancak yine kedisi çözüm bulmak zorunda , yaşamak

yalnız olmaktır aşka inanmıyorum
sende inanma ayağa kalk ve yarin iş ara bulduğun işide beğenmemezlik yapma

adam fos çıktı herhalde

Anladığım kadarıyla eşiniz halen işsiz, siz de diplomanız annenizde diye mesleğinizi yapamıyorsunuz. Bir aydır ne değişti geçen konudan bu yana?

Diploma çıkartılabilir mezun olduğun üniden çıkartılabilinir bu sorun değil ki sorun sevdiğin adam aşktan başka ne vaad etti sana ağzı iyi laf yapıyormuş belli

Ne hayatlar ne kaderler var biliyor musunuz? Hayattan vazgececek seyler degil bunlar. Kendinize gelin ne cana kiymasi ya o kadar kolay mi bu işler?

46 yasinda babaniz olduguna gore siz cok genc bir arkadasimizsiniz
Bu yasta bu tarz olaylara karsi of intahar felan diyorsaniz ileriki yillar icin vay halinize
Aile rizasi almadan genc yasta parasiz pulsuza kacmakta hangi akla hizmet bilmiyorum.Allah akil fikir versin
Bir an once zorluklardan kurtulmaniz dilegiyle...

Onceki konunu okudum smdi biraz kendin secmissin bu hayati hersey senin elindeyken bir kenara itmissin ask hicbirzaman karin doyurmuyor ne yazikki ailen affetmisken acacaktin bosanma davasini kurtulacaktin bu adamdan smdi ne desek bos ya is bulup hayatina bakacaksin yada cekmeye devam

kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde ya :( böyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler :(

Elinde mesleğin var, saçma sapan bir adamla saçma sapan bir evlilik yaşıyorsun, eşinin saçma sapan eski karısıyla iğrenç diyaloglara giriyorsun, öz be öz çocuğuna bakmaktan aciz bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun, sonra da intiha edicem diyorsun. Gerçekten insan en büyük kötülüğü kendine yapıyor şu hayatta.

kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde ya :KK43: böyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler :KK43:
Haciz konulan maaşın hepsini çekemezler,belirli miktarını keserler sadece.

kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde ya :KK43: böyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler :KK43:
Bankalar maaşın 4 te birinden fazlasını kesemezler . Eşinin çalışmaya niyeti olmayabilir mi?

maaşını elden alabilir, yasal değil ama alabilir.
isim yanlışlığı da düzelttirilebilir herhalde onu bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.

Bende kacarak evlendim diye bi konumda belirtince beni topa tuttu bazi bayanlar ama ev sikintimiz vardi vs gecici seyler onun disinda esimle ne bir problemim var ne bisey cokta iyidir senlede yasitiz tutmus hemsire olmussun neguzel genceciksin sorumsuz 32yasinda bosanmis cocuklu adama kacmissin sevdim deyip bide boyle bi adami paylasamiyosunuz komik halada seversin dimi sana hersey ama hersey mustehak bu yasadiklarini sen sectin kader degil oyuzden secimini yasayacaksin intihar cozum degil madem zayif bi kisiligin vardi ince eleyip sık dokuyacaktin yeni bir hayat kurarken dahada dicek bise yok yasadiklarini zerresine kadar hakediyosun

çalışmaya niyetinin olmadığını ben de düşünerekten tüm iş görüşmelerine ben de gittim. gerçekten kovaliyor. şuan eski kadınla bi diyalogu yada onun yüzünden bi kavgamiz yok. Çünkü tlf lar değişti sosyal ağlar kapatıldı. ikili ilişkimizde bir sıkıntı yok. 10 gün sonra kpss var kazanırsam 112 ye geçebilirim. ama ev sahibi laftan anlamıyor. Ayrıca eşyaları satıp evi taşırsak babası duyduğunda bizi keser heralde. Çünkü daha taksitleri bitmedi yepyeni eşyalar. borç alacak kimse yok malum çalışmayan birine kim niye borç versin. kaldım böyle ya ben hakettim biliyorum ama bu kadarı da fazla. .. :(

Cok acimasizca yorumlar var, sadece hatirlatmak istedim her sey insanlar icin bu hayatta bu hatayi yapmam asla dersin yaparsin. Ayrica insan kinadigini yasamadan olmeZmis, sizin de kizlariniz var Allah korusun...

Back