Nipt yaptırmadım oyle bi testten haberimde yoktu malum doktorlarımız agzından cımbızla laf cıkıyor. Detaylı ultrasonumda filanda normaldi hersey.Bütün ömrünüzü bu şekilde geçirmek zorunda olduğunuz da nerden çıktı? Daha yeni doğum yapmışsınız, bebeğinizde beklemediğiniz bir hastalık (?) çıkmış. Yani kötü hissetmezseniz garip. Kendinize biraz zaman verin. Psikiyatriste gidin, gerekirse ilacınızı kullanın. Bir kaç aya önce mental sağlığınızı düzeltip, yeni hayat düzeninizi sağlayıp, ondan sonra ne yapmak istediğinize sağlam kafa ile karar verirsiniz. Şuan bir şeye karar vermenin zamanı değil.
Öbür adamı filan da bence boşverin. Şuan öncelik çocuklu hayata göre düzen oluşturmak. Daha bir adamdan kurtulmadan diğerini hayal etmek gereksiz.
Bi de merakından soruyorum. Bebeğinizin down sendromlu olduğu gebelik takibinde belli değil miydi? NİPT testi filan yaptırmadınız mı??
Çocugu evliliği kurtarmak içün yapmadık ben istemediğimi belirttiğim halde eşim dikkatsiz davrandı ve hibende hemen hamile kalmam 1 seferden diye düşünerekten rahat davrandım benim hatam ordaydı. Ondan sonra hamile kaldıgımı öğrenincede cocugu aşdırmak istemedim tabikikendi düşen ağlamaz diyoruz ama forumda her gün onlarca başlık açıyor kendi düşenler tarafından. koskoca aklı başında kadınlar düşünmeden hareket ediyor. oturup akılla mantıkla uzunca düşünüp hareket etmek yerine eski kafalı insanların yaptığını yapıyorlar.
kötü giden evlilikler genellikle düzelmez.
çocuk asla evliliği düzeltmez ve hatta çoğu evlilik çocuktan sonra bozulur.
insani sevmediği insana sırf çocuk yaptı diye bağlanmaz.
insan sevmediği insandan hamile kalmak istemez, hamile kalıyorsa sonucuna katlanır.
koca insanlar duyguların ne anlama geldiğini bilir, bilmelidir. ona aşığım bunu sevmiyordum anlaşamıyorum, anlaşırım sandım anlaşamadım falan. çocukça. kolay mı dünyaya bir bebek getirip sorumluluğunu ömür boyu üstlenmek. hamile kalmak kolay. tedbir almak da kolay. sevmediğin ya da anlaşamadığın insandan çocuk yaptıysan katlanacaksın. boşanmak dünyanın sonu değil ancak özel gereksinimleri olan bir çocuk söz konusu. babasıyla ömür boyu muhatap olacaksın. boşansan da boşanmasan da.
çocuk olmasa boşanman 1 haftanı almazdı. hemen boşanır hayata devam ederdin. artık çok geç.
bunu hazal kaya'dan esinlenerek mi yaptınız yoksa çok mu benziyorsunuz?
Bravo. Çok doğru dedinşz.Daha bu akşam Selin Karacehennem evlilikler çocuktan sonra daha çok bozulmaya başlıyor dedi. Yok kim uykusuz kalacak yok şimdi kim mamasını verecek givi sebeplerden ötürü.kendi düşen ağlamaz diyoruz ama forumda her gün onlarca başlık açıyor kendi düşenler tarafından. koskoca aklı başında kadınlar düşünmeden hareket ediyor. oturup akılla mantıkla uzunca düşünüp hareket etmek yerine eski kafalı insanların yaptığını yapıyorlar.
kötü giden evlilikler genellikle düzelmez.
çocuk asla evliliği düzeltmez ve hatta çoğu evlilik çocuktan sonra bozulur.
insani sevmediği insana sırf çocuk yaptı diye bağlanmaz.
insan sevmediği insandan hamile kalmak istemez, hamile kalıyorsa sonucuna katlanır.
koca insanlar duyguların ne anlama geldiğini bilir, bilmelidir. ona aşığım bunu sevmiyordum anlaşamıyorum, anlaşırım sandım anlaşamadım falan. çocukça. kolay mı dünyaya bir bebek getirip sorumluluğunu ömür boyu üstlenmek. hamile kalmak kolay. tedbir almak da kolay. sevmediğin ya da anlaşamadığın insandan çocuk yaptıysan katlanacaksın. boşanmak dünyanın sonu değil ancak özel gereksinimleri olan bir çocuk söz konusu. babasıyla ömür boyu muhatap olacaksın. boşansan da boşanmasan da.
çocuk olmasa boşanman 1 haftanı almazdı. hemen boşanır hayata devam ederdin. artık çok geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?