intihar etti

bana bu kelimelerin anlamlarını hatırlattıgın için teşekkürler yanlız canım ben sakinim bilmedigin çok şey var evdekilerde biliyo durumunu mesela kendini jiletlemiş daha önce ben kardeşimin yanında olamadım onu koruyamadım die üzülüyorum ben acımı paylaştım beni eliştirebilirsin ama kurdugum cümlelere nie takıldıgını anlayamadım yani hangi cümlelerime takıldın yazar mısın sana cvp veriyim bitanesi

cümleri cımbızlamadım canım hatırlıyamıyorum genel baktım ama jiletlemiş kendini diyosun kardeşiniz kesinlikle yardım alın......geçmiş olsun

cümleri cımbızlamadım canım hatırlıyamıyorum genel baktım ama jiletlemiş kendini diyosun kardeşiniz kesinlikle yardım alın......geçmiş olsun

teşekkürler canım zaten geçen ay doktora götürdük bu ay yine gitcek destek alıyoruz durumu iyi degil doktor kendine öz saygın yok demiş kendin için yaşa .kendine bi hediye al asla çıkarma falan demiş

teşekkürler canım zaten geçen ay doktora götürdük bu ay yine gitcek destek alıyoruz durumu iyi degil doktor kendine öz saygın yok demiş kendin için yaşa .kendine bi hediye al asla çıkarma falan demiş

umarım güzel sonuçlarlaa gelri dahada iy olurr gözlemleyin yargılamadan zaten gerisini o anlacaktırr sizler sormadann

belki biraz fevri davranmissiniz ama bir abla olarak uyarmak tabi ki sizin hakkiniz.kerdesime bende zamaninda yakin olamadim.öyle büyük öyle büyük hatalar yapti ki beni bile kendinden zaman zaman soguttu.
ama u yaslarda cok dikkat edilmeli.mutlaka psikolojik yardim alinmali.ona tek basina yardim edemezsiniz bnce.Bir insanin ablasi kizdi diye intihar etmesi cok tuhaf.kendi hayatini yaktigi gibi sizide ömür boyu vicdan azabina sürüklüyor.daha 14 yasinda bundan sonra daha dikkatli avranir ve gözünüzü üzerinden ayrmazsiniz.gecmis olsun tekrar.

teşekkürler canım zaten doktora götürüyoruz destek alıyo şu an inşallah düzelir belkide bize anlatamadıgı dertleri vardır bilemiyorum ama önemli olan şu anda yaşaması bundan snra herşey daha güzel olsun istiyorum doktorunu seviyor ona derdini anlatıp rahatlar ve kendine gelir inşallah tek dilegim buuuuuuuuuuuuu

intihar etti yazina bende allah korusun öldü sandim.. intihara tesebüs etmis cok sükür ki birsey olmamis.. belliki baska sorunlari dertleri var..

intihar etti yazina bende allah korusun öldü sandim.. intihara tesebüs etmis cok sükür ki birsey olmamis.. belliki baska sorunlari dertleri var..

çok şükür şimdi iyi canım .evet sorunları var doktora götürüyoruz

bence sne doğru olanını yapmıssın sırf sen bağırdın diye intihar edeceğini düşünmüyorum ben...sen içiini ferah tut benimde iki tane kardeşim var ben de aynısını yaprdım kızardım...

bence sne doğru olanını yapmıssın sırf sen bağırdın diye intihar edeceğini düşünmüyorum ben...sen içiini ferah tut benimde iki tane kardeşim var ben de aynısını yaprdım kızardım...

canım teşekkürler abla olmayan anlayamaz zaten korumaya çalıştım kardeşimi bu arada erkek arkadaşıyla sorunları yüzünden yapmış galiba doktora götürüyoruz inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…